Aan het laden...
Een moment a.u.b.

Zuid-Afrika

Upington

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Vlieg voordelig naar Upington

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Vliegtickets Upington

Upington ligt aan de oevers van de Orange Rivier in Noord-Kaap, een provincie in het noordwesten van Zuid-Afrika. De stad is onder andere bekend van de productie van wijnen. In de omgeving zijn dan ook veel wijngaarden te vinden.

Bezienswaardigheden

In de oude kerk van Upington (1875) huist het Kalahari Oranje Museum. Hier worden allerlei voorwerpen uit de geschiedenis van de streek getoond. Ook staat er een bekend monument van een bronzen ezel, dat de ‘ onbaatzuchtige hulp van de ezel’ (als werkezel) bij de ontwikkeling van de regio symboliseert.

De streek waarin Upington ligt is wereldwijd bekend om zijn wijnen. Een bezoek aan de Orange River Wine Cellars is dan ook een echte must. In deze wijnkelders kunt u een rondleiding krijgen en natuurlijk zelf wijn proeven!

Natuur en wildlife

Ook voor liefhebbers van het buitenleven is Upington aantrekkelijk. Een mooi gebied met watervallen, rivieren en bergen is het Augrabies Falls National Park. Hier leven allerlei Afrikaanse dieren, zoals giraffen, antilopen en luipaarden. Het gebied is ook een mooie plaats om bijzondere vogels zoals ooievaars en arenden te spotten.

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: de gemiddelde temperatuur in juli is ongeveer 12°C en in januari ongeveer 28°C.
  • Tijdsverschil: tijdens de zomertijd is er geen verschil met Nederland, tijdens de wintertijd is het er één uur later.
  • Munteenheid: de nationale munt is de Zuid-Afrikaanse Rand (ZAR).
  • Taal: er zijn elf officiële talen, waaronder het Engels en het Afrikaans.
  • Benodigde reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumdienst staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op de site Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering. Ook kunt u contact opnemen met de GG & GD of uw huisarts.

Vliegticket Upington

CheapTickets.nl is één van de grootste online webwinkels. Op de website hebt u een grote keuze aan voordelige vluchten naar Upington en andere interessante steden. In het assortiment zijn niet alleen vliegtickets, maar ook compleet verzorgde vakanties opgenomen. Ook voor lastminute vluchten, hotelovernachtingen en huurauto’s worden iedere dag de beste deals gegeven.

Door de tarieven van diverse vliegtuigmaatschappijen met elkaar te vergelijken kan CheapTickets.nl de voordeligste reizen aanbieden. De website is altijd up-to-date, waardoor u altijd de meest recente aanbiedingen online kunt bekijken!

Naar Upington vanaf

Amsterdam

Brussel

Düsseldorf

Bekijk alle

Dit is het laagste tarief gevonden in de laatste 24 uur door bezoekers van CheapTickets.nl en is excl. € 29,90 boekingskosten. Meer info

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Klantenservice
CheapTickets.nl
Internationale sites
Volg CheapTickets.nl