Aan het laden...
Een moment a.u.b.

Zuid-Afrika

Richards Bay

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Vlieg voordelig naar Richards Bay

Richards Bay

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Vliegtickets Richards Bay

Richards Bay is een stad in het oosten van Zuid-Afrika, aan de Indische Oceaan. De stad ligt in de provincie KwaZuLu-Natal, die vooral bekend staat om het groene landschap en de vele ongerepte stranden.

Strand

Richards Bay heeft het hele jaar door een zonnig en warm klimaat. De gemiddelde temperaturen liggen tussen de 23°C en 29°C. Een bezoek aan de mooie witte zandstranden mag dan ook niet ontbreken. Hier kunt u heerlijk zonnebaden en er zijn talloze wateractiviteiten mogelijk waaronder surfen, zwemmen en vissen.

Flora en fauna

In de omgeving van Richards Bay zijn vele parken en natuurreservaten te vinden. Houdt u van natuur en wildlife, bezoek dan zeker even het Richards Bay Game Reserve. Het park staat bekend om de langste krokodil (7 meter) van Zuid-Afrika. Het park is verder een uitstekende plaats om grote vogels als de flamingo en aalscholver te spotten.

In het centrum van Richards Bay zijn vele pubs, restaurants, cafés en hotels. In het Central Business District ligt met ongeveer honderd winkels het grootste winkelcentrum. Breng daarnaast ook een bezoekje aan de indrukwekkende haven van Richards Bay, één van de grootste en belangrijkste havens van het land.

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: de gemiddelde temperatuur ligt tussen de 23°C en 29°C.
  • Tijdsverschil: in de zomer is er geen tijdsverschil met Nederland, in de winter is het er één uur later dan in Nederland.
  • Munteenheid: de nationale munt is de Rand.
  • Taal: er zijn elf officiële talen: Afrikaans, Engels, Ndebele, Pedi, Sotho, Swazi, Tsonga, Tswana, Venda, Xosha en Zulu.
  • Benodigde reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumdienst staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op de site Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering. Ook kunt u contact opnemen met de GG & GD of uw huisarts.

Vliegticket Richards Bay

Op CheapTickets.nl gelden altijd de laagste tarieven voor vliegtickets, hotels, huurauto’s en complete vliegvakanties. Kijk op de website voor de meest voordelige vluchten naar Richards Bay en boek het goedkoopste vliegticket direct online. Recente aanbiedingen mist u nooit, zodat u altijd voor de laagst mogelijke tarieven kunt vliegen.

Naar Richards Bay vanaf

Amsterdam

Brussel

Düsseldorf

Bekijk alle

Dit is het laagste tarief gevonden in de laatste 24 uur door bezoekers van CheapTickets.nl en is excl. € 29,90 boekingskosten. Meer info

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Klantenservice
CheapTickets.nl
Internationale sites
Volg CheapTickets.nl