Vlieg voordelig naar Johannesburg

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 27,00 (1 pers.) - € 29,00 (2> pers.) boekingskosten en evt. bagagekosten.

Vliegtickets Johannesburg

Johannesburg is het economische hart van Zuid-Afrika en een moderne en bruisende wereldstad. In Johannesburg vind je veel bezienswaardigheden, gecombineerd met een prachtige natuur. Begin hier je rondreis door Zuid-Afrika en laat je meenemen in de kleurrijke Afrikaanse cultuur.

Wat te doen in Johannesburg?

Johannesburg is de grootste stad van Zuid-Afrika en heeft dus veel te bieden. Van hoge wolkenkrabbers als het Carlton Centre tot traditionele wijken als South Western Townships. Laat de straten van Johannesburg je naar de leukste plekken leiden.
Meer to do's in Johannesburg >>

Evenementen in Johannesburg

Johannesburg is levendig. Dat is ook terug te zien in de jaarlijks terugkerende evenementen. Wat dacht je bijvoorbeeld de viering van Vryheidsdag of tussen de wilde dieren rennen tijdens de Big Five Marathon (ja, echt!).
Meer evenementen in Johannesburg >>

Praktische info

  • Temperatuur: in de zomermaanden is de gemiddelde temperatuur ongeveer 30˚C. In de wintermaanden ligt deze rond de 15˚C.
  • Tijdsverschil: tijdens onze zomertijd is er geen tijdsverschil met Johannesburg. Tijdens onze wintertijd is het 1 uur later in Johannesburg.
  • Munteenheid: de Zuid-Afrikaanse rand (ZAR).

Bekijk alle praktische info >>

Vertrekluchthavens

Vanuit Nederland vlieg je vanaf Amsterdam of Rotterdam naar Johannesburg. Maar... er zijn meerdere wegen die naar Johannesburg leiden! Zo vlieg je ook voordelig met tussenstop vanaf Düsseldorf of zelfs Brussel.

Vliegticket Johannesburg

Op zoek naar goedkope vliegtickets naar Johannesburg? Op CheapTickets.nl vind je ze zeker! Boek vanaf je laptop, tablet of mobiel en vind altijd jouw beste deal met behulp van ons simpele zoekproces. Wist je dat je kunt besparen door op andere dagen te reizen? Of dat vliegen vanaf andere luchthavens veel geld kan schelen? Gebruik de filters en vind die ene goede ticketdeal meteen.

Tip!

Maak je reis compleet en boek meteen een hotel en/of huurauto bij je vliegtickets. Handig! En o ja, vergeet je niet een reis- en/of -annuleringsverzekering af te sluiten? Dat zou je in sommige gevallen wel eens veel geld kunnen schelen.

Als je die ene deal niet wilt missen

Razendsnel jouw beste deal

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice

Vliegtickets naar Johannesburg

Zoek je goedkope vliegtickets naar Johannesburg in Zuid-Afrika? Op CheapTickets.nl vind je die ene goede ticketdeal altijd. Thuis, op je werk of in de kroeg: onze website is gebruiksvriendelijk op desktop, tablet én mobiel. Zo boek je jouw tickets meteen, waar je op dat moment ook bent. Wist je dat vliegen vanaf andere luchthavens veel geld kan schelen? Of dat je kunt besparen door op andere dagen te reizen? Gebruik onze filters tijdens het zoekproces en vind jouw beste deal naar Johannesburg.