Aan het laden...
Een moment a.u.b.

Wereldwijd zijn systemen momenteel getroffen door een storing. Hierdoor kunnen boekingen, het inchecken en enkele vluchten worden verstoord. Geraakte klanten worden momenteel door de airlines geinformeerd. Onze excuses voor het ongemak. We waarderen je geduld.

Zuid-Afrika

Kaapstad

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Kaapstad in 't kort
Wat te doen?
Praktische info
Fly-Drive
Evenementen kalender kaapstad

Je ticket naar hiken op de Tafelberg

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Evenementen kalender Kaapstad

In Kaapstad is altijd iets te doen! Wij zetten de belangrijkste evenementen voor je op een rij.

Cape Minstrels Carnival (januari)

Tijdens Cape Minstrels Carnival is het in de hele stad groot feest. Bezoek zeker de grote optocht waarbij zingende en dansende groepen mensen verkleed door de straten van Kaapstad paraderen.

Up the Creek Music Festival (februari)

Tijdens het Up the Creek Music Festival wordt er drie dagen lang feest gevierd langs de oever van de Breede River en komen de beste Zuid-Afrikaanse bands optreden. Deze rivier is tijdens het festival het kleurrijke toneel van festivalgangers op luchtbedden.

Cape Town International Jazz Festival (maart)

Tijdens het driedaagse festival Cape Town International Jazz Festival kun je genieten van de beste jazz muziek. Er treden zowel Zuid-Afrikaanse als internationale artiesten op tijdens dit festival.

Dunhill Symphony of Fire (april)

Tijdens het Dunhill Symphony of Fire staat de stad in het teken van waanzinnige vuurwerkshows. Vier dagen lang zal er iedere avond een vuurwerkshow zijn. Doordat het vuurwerk op ritme van de muziek wordt afgestoken, is het een extra groot feest!

Cape Gourmet Food Festival (mei)

Ben jij ook zo dol op lekker eten en goede wijn? Dan is een bezoek aan het Cape Gourmet Food Festival echt iets voor jou! Tijdens dit festival kun je 2 weken lang genieten van goede Zuid-Afrikaanse wijnen en een diversiteit aan lekker eten.

Vodacom Funny Festival (juni)

Kijk jij graag naar komedie? Dan is een bezoek aan het Vodacom Funny Festival een absolute aanrader. Tijdens dit festival kun je vier weken lang genieten van komedieshows in het Baxter Theatre in Rondebosch.

Stellenbosch Wine Festival (juli)

Een bezoek aan Stellenbosch Wine Festival is zeker de moeite waard, als je van muziek, lekker eten en wijn houdt. Stellenbosch ligt op ongeveer driekwartier rijden van Kaapstad en het hartje van de West-Kaap wijnvelden.

Cape Town International Fashion Week (augustus)

Als je van mode houdt, moet je dit evenement zeker bezoeken. Tijdens deze Fashion Week krijgen beginnend mode-ontwerpers de kans om hun creaties te showen, wat vaak voor vele verassingen zorgt.

Cape Town International Comedy Festival (september)

Wil je een avond vol vermaak en plezier? Dan is het Cape Town International Comedy Festival zeker de moeite waard. Zowel Zuid-Afrikaans talent als bekende Amerikaanse en Britse comedians geven fantastische optredens tijdens dit festival.

Halloween (oktober)

Halloween wordt in Kaapstad kleinschalig gevierd. Zo zijn er in veel cafées en clubs speciale Halloween themafeesten.

The Big Walk (november)

Een groot wandelevenement waarbij deelnemers een afstand afleggen van 80 kilometer is The Big Walk. Dit evenement is razend populair en de grootst gemeten wandeling ter wereld.

Mother City Queer Projecten (december)

De Mother City Queer Projecten kun je zien als een soort Gay Pride van Zuid-Afrika. Tijdens dit evenement kleurt heel Kaapstad roze en is er in heel de stad vanalles te doen.

Kirstenbosch Sunday Summer Concerts (december tot en met maart)

Zonder twijfel zijn de Kirstenbosch Sunday Summer Concerts één van de meest indrukwekkende openluchtconcerten van dit moment. Elke zondag kun je genieten van muzikale optredens terwijl je je begeeft in de botanische tuin.

Naar Kaapstad vanaf

Amsterdam

Brussel

Düsseldorf

Bekijk alle

Dit is het laagste tarief gevonden in de laatste 24 uur door bezoekers van CheapTickets.nl en is excl. € 29,90 boekingskosten. Meer info

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Klantenservice
CheapTickets.nl
Internationale sites
Volg CheapTickets.nl