Vlieg voordelig naar Nampula

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 27,00 (1 pers.) - € 29,00 (2> pers.) boekingskosten en evt. bagagekosten.

Vliegtickets Nampula

Nampula ligt in de gelijknamige provincie Nampula, in het noordoosten van Mozambique. De stad is met ongeveer een half miljoen inwoners één van de grootste steden van het land. Nampula is een snel groeiende stad met zowel nationale als westerse restaurants, hotels en bars.

Cultuur

Opvallende kenmerken in Nampula zijn de vele palmbomen en het rode zand. In veel tuinen groeien allerlei tropische vruchten, zoals avocado’s, bananen en papaja’s. Verse groentes en fruit zijn vooral te koop op de markten, zoals de Mercado Municipal. De stad heeft ook andere bezienswaardigheden, zoals moskeeën en kathedralen.

Wilt u meer weten over de geschiedenis van de omgeving en de locale cultuur en tradities, breng dan een bezoek aan het Mozambique National Ethnographic Museum.

Natuur

Ook de prachtige ongerepte natuur in de omgeving van Nampula moet u zeker ontdekken. Op de stranden kunt u even lekker uitwaaien als de temperatuur hoog oploopt. De kusten van Mozambique zijn vanuit de stad namelijk gemakkelijk te bereiken. Een populaire plaats om te snorkelen en duiken is de havenstad Nacala.

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: de gemiddelde temperatuur in juli is 19,9°C en in januari zo’n 24,8°C.
  • Tijdsverschil: in de zomer is er geen tijdsverschil, in de winter is het er één uur later dan in Nederland.
  • Munteenheid: de nationale munt is de Metical (MZN).
  • Taal: de officiële taal is het Portugees. Ook worden er Bantoetalen gesproken.
  • Benodigde reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumdienst staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op de site Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering. Ook kunt u contact opnemen met de GG & GD of uw huisarts.

Vliegticket Nampula

CheapTickets.nl is een expert op het gebied van prijsvergelijking en biedt al vele jaren de beste selectie van vluchten naar Nampula. Op de website vindt u ook een groot aanbod vliegtickets naar vele andere steden, zodat u altijd zo voordelig mogelijk naar iedere gewenste bestemming kunt vliegen.

CheapTickets.nl is altijd actueel, zodat u direct profiteert van de allerlaatste aanbiedingen. Dit geldt niet alleen voor vluchten, maar ook voor compleet verzorgde vakanties, hotels en huurauto’s!

Als je die ene deal niet wilt missen

Razendsnel jouw beste deal

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice

Vliegtickets naar Nampula

Zoek je goedkope vliegtickets naar Nampula in Mozambique? Op CheapTickets.nl vind je die ene goede ticketdeal altijd. Thuis, op je werk of in de kroeg: onze website is gebruiksvriendelijk op desktop, tablet én mobiel. Zo boek je jouw tickets meteen, waar je op dat moment ook bent. Wist je dat vliegen vanaf andere luchthavens veel geld kan schelen? Of dat je kunt besparen door op andere dagen te reizen? Gebruik onze filters tijdens het zoekproces en vind jouw beste deal naar Nampula.

Andere vluchten naar Mozambique