Vlieg voordelig naar Beira

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 27,00 (1 pers.) - € 29,00 (2> pers.) boekingskosten en evt. bagagekosten.

Vliegtickets Beira

Beira is een belangrijke havenstad in Mozambique. De stad is met zo’n 557.000 inwoners ook één van de grootste steden van het land. Naast de natuur en de stranden heeft de stad ook andere attracties en bezienswaardigheden die bezoekers aantrekken.

Natuur en wildlife

Vlakbij Beira ligt het Nationaal Park da Gorongosa, een groot natuurgebied met savannes, bossen en regenwouden. Er zijn veel inheemse wilde dieren te spotten, zoals leeuwen, olifanten, buffels en zebra’s. Bovendien leven er zo’n vierhonderd verschillende vogels. Hierdoor is het park een echt paradijs is voor vogelspotters.

U kunt het park op verschillende mogelijkheden verkennen. Te voet of door middel van een spannende autosafari, met of zonder begeleiding. Beide is mogelijk.

Attracties en bezienswaardigheden

Beira kent een warm klimaat, vooral van november tot maart kan de temperatuur hoog oplopen. De stranden van Beira zorgen dan ook voor een aangename verkoeling. Enkele attracties in het centrum zijn de markten en de Kathedraal van Beira. Daarnaast heeft de stad een klein aanbod hotels, restaurants en bars.

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: de gemiddelde temperatuur in juli is 20,5°C en in januari zo’n 27,8°C.
  • Tijdsverschil: in de zomer is er geen tijdsverschil, in de winter is het er één uur later dan in Nederland.
  • Munteenheid: de nationale munt is de Metical (MZN).
  • Taal: de officiële taal is het Portugees. Ook worden er Bantoetalen gesproken.
  • Benodigde reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumdienst staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op de site Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering. Ook kunt u contact opnemen met de GG & GD of uw huisarts.

Vliegticket Beira

Vlieg ook eens voordelig en boek eenvoudig een goedkoop vliegticket naar Beira online op CheapTickets.nl. Naast goedkope vluchten en vliegreizen zijn hier ook de beste hoteldeals te vinden.

Op CheapTickets.nl heeft u ook een ruime keuze aan compleet verzorgde vliegreizen naar vele populaire steden wereldwijd. Online boeken kan dag en nacht, want de website is altijd online.

Als je die ene deal niet wilt missen

Razendsnel jouw beste deal

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice

Vliegtickets naar Beira

Zoek je goedkope vliegtickets naar Beira in Mozambique? Op CheapTickets.nl vind je die ene goede ticketdeal altijd. Thuis, op je werk of in de kroeg: onze website is gebruiksvriendelijk op desktop, tablet én mobiel. Zo boek je jouw tickets meteen, waar je op dat moment ook bent. Wist je dat vliegen vanaf andere luchthavens veel geld kan schelen? Of dat je kunt besparen door op andere dagen te reizen? Gebruik onze filters tijdens het zoekproces en vind jouw beste deal naar Beira.

Andere vluchten naar Mozambique