Ontdek
Midden-Amerika
Meerdere bestemmingen
Heen
Terug
1 Volwassenen, Economy

Midden-Amerika is heerlijke stranden en bruisende cultuur

Vliegtickets Midden-Amerika

Midden-Amerika, ook wel Centraal Amerika genoemd, is het gebied tussen de Verenigde Staten en Zuid-Amerika. Deze regio bestaat uit heerlijke eilanden, diepgroene jungle, tropische stranden, bruisende steden met goede muziek en lekker eten. Maak een rondreis door Cuba of ontdek de indrukwekkende natuur van Costa Rica. Midden-Amerika zal je verbazen! Boek jouw vliegtickets naar Midden-Amerika, bijvoorbeeld naar één van deze populaire bestemmingen.

Pssst... Op zoek naar heerlijke eilanden om te ontspannen? Bekijk alle bestemmingen in de Antillen.

Coronavirus reisadvies

Kun je reizen naar Midden-Amerika? Bekijk het actuele reisadvies.

Cancún ligt aan de Caribische Zee, in het zuidoosten van Mexico. De temperatuur is het hele jaar door aangenaam, er zijn prachtige stranden en het water is helderblauw. Niet zo gek dat de stad wereldwijd een populaire vakantiebestemming is.

 1. Cancun
 2. Lees meer over Cancun

Havana is met 2,2 miljoen inwoners de hoofdstad van Cuba. De stad ligt in het noordwesten van het land, nabij het strand en de zee. Het straatbeeld typeert zich door veel kleuren, oldtimers, gezellige barretjes met veel muziek, restaurants en veel oude gebouwen.

 1. Havana
 2. Lees meer over Havana

San José is de hoofdstad van Costa Rica en een typisch Latijns-Amerikaanse metropool. Deze moderne stad in het midden van het land heeft heerlijke restaurants, interessante musea en een aangenaam klimaat.

 1. San José
 2. Lees meer over San José

Managua ligt in het zuiden van Nicaragua, aan het meer van Managua en dicht bij de Stille Oceaan. Managua heeft kathedralen, standbeelden, strand, water en leuke winkelgelegenheden. Genoeg te doen dus!

 1. Managua
 2. Lees meer over Managua

Guatemala City ligt centraal in het zuiden van Guatemala. Het is met 2,5 miljoen inwoners de grootste stad in Centraal-Amerika! Het is een aantrekkelijke stad met een grote verscheidenheid aan musea, historische gebouwen en parken.

 1. Guatemala City
 2. Lees meer over Guatemala City

Mexico-City (of: Stad) is de hoofdstad van Mexico en heeft ruim twintig miljoen inwoners. In de stad zetelt de regering van het land. Mexico-City werd in 1325 door de Azteken opgericht en is dus een hele oude stad.

 1. Mexico City
 2. Lees meer over Mexico City

Als je die ene deal niet wilt missen

Vliegen met Midden-Amerika