Vlieg voordelig naar Belize City

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 27,00 (1 pers.) - € 29,00 (2> pers.) boekingskosten en evt. bagagekosten.

Vliegtickets Belize City

Belize City is een kustplaats in het oosten van Belize. Belize City is een levendige stad met een lange geschiedenis en interessante cultuur. Er zijn dan ook allerlei bezienswaardigheden en attracties, zoals musea, kathedralen, kerken en parken. Het weer is altijd mooi in Belize City, waardoor de stad een echt vakantieparadijs is.

Cultuur

In Belize City zijn een aantal interessante musea. Het Maritiem Museum heeft een mooie verzameling schelpen, koralen en zeedieren. Als je geïnteresseerd bent in de Maya cultuur, de geschiedenis van de stad en het land, loop dan eens binnen bij het Museum van Belize. Ook in het Old Belize Museum krijg je een aardig beeld van de geschiedenis van de stad. Tot het museum behoren tevens een jachthaven en museum.

Parken

In Belize City zijn een aantal mooie parken te vinden, zoals Albert Park of Battlefield Park. Het Bird Island is een recreatiegebied dat door middel van een brug verbonden is met het vasteland. Ook dit is een mooie plaats om te ontsnappen aan de drukte van de stad en even helemaal te ontspannen en te genieten van de natuur.

Maak ook een uistapje naar het strand van Belize City. De uitgestrekte stranden en het helderblauwe water bieden diverse watersportactiviteiten, zoals zwemmen, snorkelen en duiken.

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: in de zomer is de gemiddelde temperatuur 28°C en in de winter gemiddeld 23°C.
  • Tijdsverschil: in de zomer is het er acht uur vroeger dan in Nederland, in de winter is het tijdsverschil zeven uur.
  • Munteenheid: de nationale munt is de Belize dollar (BZD).
  • Taal: de officiële taal is het Engels. Er wordt onder andere ook Spaans en Maya gesproken.
  • Benodigde reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumdienst staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op de site Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering. Ook kun je contact opnemen met de GG & GD of jouw huisarts.

Vliegticket Belize City

Vliegen met het goedkoopste vliegticket naar Belize City? Kijk snel op CheapTickets.nl en boek direct de voordeligste vluchten naar Belize City of een andere leuke vakantiebestemming. Online boeken via CheapTickets.nl gaat snel en eenvoudig: je hoeft slechts enkele stappen te doorlopen om jouw vliegticket te regelen! Op de site vind je ook een uitgebreid aanbod van de beste deals voor huurauto's, hotelovernachtingen en compleet verzorgde vakanties!

Als je die ene deal niet wilt missen

Razendsnel jouw beste deal

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice

Vliegtickets naar Belize City

Zoek je goedkope vliegtickets naar Belize City in Belize? Op CheapTickets.nl vind je die ene goede ticketdeal altijd. Thuis, op je werk of in de kroeg: onze website is gebruiksvriendelijk op desktop, tablet én mobiel. Zo boek je jouw tickets meteen, waar je op dat moment ook bent. Wist je dat vliegen vanaf andere luchthavens veel geld kan schelen? Of dat je kunt besparen door op andere dagen te reizen? Gebruik onze filters tijdens het zoekproces en vind jouw beste deal naar Belize City.

Andere vluchten naar Belize