Vlieg voordelig naar Segou

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 27,00 (1 pers.) - € 29,00 (2> pers.) boekingskosten en evt. bagagekosten.

Vliegtickets Segou

Segou is een stad in Mali. De stad is in 1620 gesticht en ligt aan de rivier de Niger. Het is een culturele stad met een textielindustrie en festivals aan de Niger rivier.

Algemene informatie

  • Temperatuur: de gemiddelde temperatuur in juli is 38°C en in januari 29°C.
  • Tijdsverschil: in de zomer is het er twee uur vroeger dan in Nederland, in de winter is dat één uur.
  • Munteenheid: West-Afrikaanse CFA-frank.
  • Taal: de officiële taal is het Frans.
  • Benodigde reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumdienst staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op de site Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering. Ook kun je contact opnemen met de GG & GD of jouw huisarts.

Vliegtickets Segou

Door jouw vlucht direct online te boeken op CheapTickets.nl vlieg je altijd zo voordelig mogelijk naar Segou. Het aanbod op de site is overzichtelijk, zodat je direct het goedkoopste vliegticket vindt.

CheapTickets.nl is een online reisbureau en prijsvergelijker. Wij bieden jou altijd de beste deals voor vluchten naar bestemmingen wereldwijd, maar hebben ook de laagst mogelijke tarieven voor een huurauto, hotelovernachting of compleet verzorgde vakantie!

Als je die ene deal niet wilt missen

Razendsnel jouw beste deal

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice

Vliegtickets naar Segou

Zoek je goedkope vliegtickets naar Segou in Mali? Op CheapTickets.nl vind je die ene goede ticketdeal altijd. Thuis, op je werk of in de kroeg: onze website is gebruiksvriendelijk op desktop, tablet én mobiel. Zo boek je jouw tickets meteen, waar je op dat moment ook bent. Wist je dat vliegen vanaf andere luchthavens veel geld kan schelen? Of dat je kunt besparen door op andere dagen te reizen? Gebruik onze filters tijdens het zoekproces en vind jouw beste deal naar Segou.

Andere vluchten naar Mali