Vlieg voordelig naar Bamako

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 27,00 (1 pers.) - € 29,00 (2> pers.) boekingskosten en evt. bagagekosten.

Vliegtickets Bamako

Bamako is de hoofdstad van Mali. De stad ligt aan de Niger in het zuidwestelijke deel van het land. De stad heeft een kleine internationale luchthaven met slechts één baan!

Bezienswaardigheden in Bamako

Het is een redelijk kleine stad, je kunt te voet de stad ontdekken. Er zijn een aantal musea waar je naartoe kunt om typisch Malinese kunst te zien (Muséé National). Ook kun je een kijkje nemen in Maison de Artisans. Dit is een kunsthandwerkcentrum, waar ambachtslieden ter plekke producten maken. Van kleermakers tot leerbewerkers en van juweel smeden tot beeldhouwers. Het leuke is dat je de producten daar kunt kopen, een goeie manier om alle souvenirs te verzamelen!

Algemene informatie

  • Temperatuur: de gemiddelde temperatuur in juli is 32°C en in januari 33°C.
  • Tijdsverschil: in de zomer is het er twee uur vroeger dan in Nederland, in de winter is dat één uur.
  • Munteenheid: West-Afrikaanse CFA-frank.
  • Taal: de officiële taal is het Frans.
  • Benodigde reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumdienst staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op de site Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering. Ook kun je contact opnemen met de GG & GD of jouw huisarts.

Vliegtickets Bamako

Door jouw vlucht direct online te boeken op CheapTickets.nl vlieg je altijd zo voordelig mogelijk naar Bamako. Het aanbod op de site is overzichtelijk, zodat je direct het goedkoopste vliegticket vindt.

CheapTickets.nl is een online reisbureau en prijsvergelijker. Wij bieden jou altijd de beste deals voor vluchten naar bestemmingen wereldwijd, maar hebben ook de laagst mogelijke tarieven voor een huurauto, hotelovernachting of compleet verzorgde vakantie!

Als je die ene deal niet wilt missen

Razendsnel jouw beste deal

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice

Vliegtickets naar Bamako

Zoek je goedkope vliegtickets naar Bamako in Mali? Op CheapTickets.nl vind je die ene goede ticketdeal altijd. Thuis, op je werk of in de kroeg: onze website is gebruiksvriendelijk op desktop, tablet én mobiel. Zo boek je jouw tickets meteen, waar je op dat moment ook bent. Wist je dat vliegen vanaf andere luchthavens veel geld kan schelen? Of dat je kunt besparen door op andere dagen te reizen? Gebruik onze filters tijdens het zoekproces en vind jouw beste deal naar Bamako.

Andere vluchten naar Mali