Vlieg voordelig naar Nossi

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 27,00 (1 pers.) - € 29,00 (2> pers.) boekingskosten en evt. bagagekosten.

Vliegtickets Nossi-be

Nossi-be is volgens velen het mooiste eiland voor de noordwestkust van Madagascar. Het eiland heeft een lekker warm klimaat en parelwitte stranden, waardoor het veel bezoekers aantrekt die van zon, zee en strand houden.

Flora en fauna

In Nossi-be kunt u genieten van een diverse flora en fauna. Het eiland wordt vanwege de vele heerlijk geurende Ylang-Ylang bloemen ook wel ‘parfumeiland’ genoemd. Of bezoek het Lokobe Reservaat dat bekend staat om de Maki aap en allerlei soorten reptielen zoals kameleons en slangen.

Bezienswaardigheden

Nossi-be heeft nog veel meer leuke attracties zoals de verschillende distilleerbedrijven, waar de blaadjes van de Ylang Ylang bloem worden gedistilleerd. Ook kunt u verschillende plaatsjes op het eiland bezoeken zoals Hell Ville, de belangrijkste stad. Een grote trekpleister is de kleurrijke markt met verse groente en fruit.

Nossi-be is met zijn bountystranden ook een echte strandbestemming. Naast lekker relaxen is het eiland ook de perfecte plaats voor watersporters. De prachtige onderwaterwereld met koralen en tropische vissen is zeker het ontdekken waard.

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: de gemiddelde temperatuur in juli is ongeveer 15°C en in januari ongeveer 21°C.
  • Tijdsverschil: in de zomertijd is het er één uur later dan in Nederland, in de winter twee uur later.
  • Munteenheid: de nationale munt is de Ariary (MGA).
  • Taal: de officiële taal is het Frans. Ook wordt er Madagassisch gesproken.
  • Benodigde reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumdienst staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op de site Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering. Ook kunt u contact opnemen met de GG & GD of uw huisarts.

Vliegticket Nossi-be

Op zoek naar de scherpste prijzen voor vluchten naar Nossi-be? CheapTickets.nl heeft voor u de beste deals op deze website verzameld. Kijk snel in het overzicht en reserveer het goedkoopste vliegticket of compleet verzorgde vliegvakantie supersnel online.

CheapTickets.nl zorgt ervoor dat u de hele wereld zo voordelig mogelijk over kunt vliegen. In ons assortiment zijn namelijk de voordeligste tarieven voor vele steden wereldwijd opgenomen.

Als je die ene deal niet wilt missen

Razendsnel jouw beste deal

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice

Vliegtickets naar Nossi-be

Zoek je goedkope vliegtickets naar Nossi-be op Madagaskar? Op CheapTickets.nl vind je die ene goede ticketdeal altijd. Thuis, op je werk of in de kroeg: onze website is gebruiksvriendelijk op desktop, tablet én mobiel. Zo boek je jouw tickets meteen, waar je op dat moment ook bent. Wist je dat vliegen vanaf andere luchthavens veel geld kan schelen? Of dat je kunt besparen door op andere dagen te reizen? Gebruik onze filters tijdens het zoekproces en vind jouw beste deal naar Nossi-be.

Andere vluchten naar Madagaskar