Vlieg voordelig naar Antananarivo

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 27,00 (1 pers.) - € 29,00 (2> pers.) boekingskosten en evt. bagagekosten.

Vliegtickets Antananarivo

Antananarivo ligt in het noordoosten van Madagaskar, vlak voor de kust van de Indische Oceaan. Antananarivo is niet alleen de hoofdstad van het eiland, maar ook het centrum op het gebied van economie, bestuur en communicatie. De stad, ook wel Tana genoemd, werd gesticht in de 17e-eeuw en heeft aan haar geschiedenis nog leuke bezienswaardigheden overgehouden.

Centrum

Al heeft Antananarivo ruim twee miljoen mensen, de stad doet niet erg groot aan. Het is met zijn traditionele huisjes, smalle straten en gezellige pleintjes een hele pittoreske stad. Het loont dan ook de moeite om een wandelingetje door het centrum te maken. Hier vindt u de overblijfselen van het koninklijk paleis met onder andere een tempel en tombes. Breng ook een bezoekje aan de bloemenmarkt, waar allerlei kleurrijke bloemen worden verkocht. Ook is er een markt die vooral in handwerk, zoals houtsnijwerk en leder, handelt.

Flora en fauna

Antananarivo is vanwege haar flora en fauna ideaal voor natuurliefhebbers. De meren en bossen rondom de stad worden bewoond door allerlei dieren, zoals reptielen en vogels. En er zijn een aantal parken, waaronder het Lemur Park. Hierin ligt een tuin met voornamelijk inheemse bomen en planten. Of breng een bezoekje aan Tzimbazaza, de dierentuin van Antananarivo. Hier vindt u niet alleen vele wilde dieren, maar ook een museum met fossielen en dierenskeletten.

Rondom de stad zijn allerlei activiteiten mogelijk, zoals fietsen, kanoën en wandelen. Voor een ontspannen dagje kunt u natuurlijk ook een uitstapje maken naar het strand.

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: de gemiddelde temperatuur in juli is 20°C en in januari 28°C.
  • Tijdsverschil: in de zomer is het er één uur later dan in Nederland, in de winter is dat twee uur.
  • Munteenheid: de nationale munt is de Ariary (MGA).
  • Taal: de officiële taal is het Frans. Ook wordt er Madagassisch gesproken.
  • Benodigde reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumdienst staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op de site Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering. Ook kunt u contact opnemen met de GG & GD of uw huisarts.

Vliegticket Antananarivo

Door uw vlucht direct online te boeken op CheapTickets.nl vliegt u altijd zo voordelig mogelijk naar Antananarivo. Het aanbod op de site is overzichtelijk, zodat u direct het goedkoopste vliegticket vindt.

CheapTickets.nl is een online reisbureau en prijsvergelijker. Wij bieden u altijd de beste deals voor vluchten naar bestemmingen wereldwijd, maar hebben ook de laagst mogelijke tarieven voor een huurauto, hotelovernachting of compleet verzorgde vakantie!

Als je die ene deal niet wilt missen

Razendsnel jouw beste deal

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice

Vliegtickets naar Antananarivo

Zoek je goedkope vliegtickets naar Antananarivo op Madagaskar? Op CheapTickets.nl vind je die ene goede ticketdeal altijd. Thuis, op je werk of in de kroeg: onze website is gebruiksvriendelijk op desktop, tablet én mobiel. Zo boek je jouw tickets meteen, waar je op dat moment ook bent. Wist je dat vliegen vanaf andere luchthavens veel geld kan schelen? Of dat je kunt besparen door op andere dagen te reizen? Gebruik onze filters tijdens het zoekproces en vind jouw beste deal naar Antananarivo.

Andere vluchten naar Madagaskar