Vlieg voordelig naar Morondava

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 27,00 (1 pers.) - € 29,00 (2> pers.) boekingskosten en evt. bagagekosten.

Vliegtickets naar Morondava

Morondava is een kustplaats op het prachtige eiland Madagaskar, gelegen in het oosten van het continent Afrika . Morondava ligt aan de westkust en heeft zo’n 34.000 inwoners. In het stadje zelf is niet veel te beleven, echter maakt de omgeving van de stad dat helemaal goed. Zo zijn er een aantal natuurreservaten, waaronder ook eentje met de welbekende Baobab bomen. Sommige van deze bomen zijn wel 800 jaar oud!

Baobab en de Maki

Wat nog leuker is, tussen de Baobab bomen door zijn meerdere soorten Maki’s te spotten. De Maki is een apensoort die alleen in Madagskar en omliggende eilanden te vinden is. Mocht je genoeg apen hebben gespot of een ander soort vakantie voor ogen hebben, dan zijn er genoeg lange stranden met wapperende palmbomen waar je heerlijk tot rust kunt komen.

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: de gemiddelde temperatuur in juli is 20°C en in januari 28°C.
  • Tijdsverschil: in de zomer is het er één uur later dan in Nederland, in de winter is dat twee uur.
  • Munteenheid: de nationale munt is de Ariary (MGA).
  • Taal: de officiële taal is het Frans. Ook wordt er Madagassisch gesproken.
  • Benodigde reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumdienst staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op de site Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering. Ook kun je contact opnemen met de GG & GD of jouw huisarts.

Vliegticket Morondava

Door jouw vlucht direct online te boeken op CheapTickets.nl vlieg je altijd zo voordelig mogelijk naar Morondava. Het aanbod op de site is overzichtelijk, zodat je direct het goedkoopste vliegticket vindt.

CheapTickets.nl is een online reisbureau en prijsvergelijker. Wij bieden jou altijd de beste deals voor vluchten naar bestemmingen wereldwijd, maar hebben ook de laagst mogelijke tarieven voor een huurauto, hotelovernachting of compleet verzorgde vakantie!

Als je die ene deal niet wilt missen

Razendsnel jouw beste deal

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice

Vliegtickets naar Morondava

Zoek je goedkope vliegtickets naar Morondava op Madagaskar? Op CheapTickets.nl vind je die ene goede ticketdeal altijd. Thuis, op je werk of in de kroeg: onze website is gebruiksvriendelijk op desktop, tablet én mobiel. Zo boek je jouw tickets meteen, waar je op dat moment ook bent. Wist je dat vliegen vanaf andere luchthavens veel geld kan schelen? Of dat je kunt besparen door op andere dagen te reizen? Gebruik onze filters tijdens het zoekproces en vind jouw beste deal naar Morondava.

Andere vluchten naar Madagaskar