Aan het laden...
Een moment a.u.b.

Wereldwijd zijn systemen momenteel getroffen door een storing. Hierdoor kunnen boekingen, het inchecken en enkele vluchten worden verstoord. Geraakte klanten worden momenteel door de airlines geinformeerd. Onze excuses voor het ongemak. We waarderen je geduld.

Kameroen

Yaounde

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Vlieg voordelig naar Yaounde

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Vliegtickets Yaoundé

De politieke hoofdstad van Kameroen, Yaoundé, ligt in het zuiden van het land. De stad is met ongeveer 1,7 miljoen inwoners één van de grootste steden van Kameroen. Naast een aantal bezienswaardigheden kunt u hier genieten van een heerlijk klimaat met een gemiddelde temperatuur tussen de 26°C en 31°C.

Cultuur

Een museum dat u niet mag overslaan is het Nationaal Museum van Yaoundé. Het museum is in het voormalig presidentieel paleis gevestigd en laat een unieke collectie schilderijen en beeldhouwwerken van Kameroense kunstenaars zien. Een goed beeld van het traditionele leven krijgt u in het museum Afhemi. U ziet hier onder andere traditionele kunst, antiek en aardewerk.

Markten

Net zoals een groot aantal Afrikaanse steden heeft ook Yaoundé vele kleurrijke lokale markten. Eén van de grootste is de overdekte markt op Mokolo. Hier is echt van alles te koop: van levensmiddelen tot traditionele producten zoals aardewerk, tapijten en sieraden. Op de National Craft Market kunt u het werk van lokale kunstenaars kopen.

Naast musea en markten zijn er in Yaoundé een aantal goede cafés, clubs en restaurants te vinden. Hier kunt u genieten van traditionele gerechten met rijst, kip, banaan en couscous.

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: de gemiddelde temperatuur in juni is 31°C en in januari gemiddeld 26°C.
  • Tijdsverschil: in de zomer is het er één uur vroeger dan in Nederland, in de winter is er geen tijdsverschil.
  • Munteenheid: de nationale munt is de CFA-franc.
  • Taal: de officiële talen zijn het Engels en het Frans. Ook wordt er een groot aantal inheemse talen gesproken, zoals het Basa en het Bakoko.
  • Benodigde reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumdienst staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op de site Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering. Ook kunt u contact opnemen met de GG & GD of uw huisarts.

Vliegticket Yaoundé

Op CheapTickets.nl betaalt u altijd de laagste tarieven voor vluchten naar Yaoundé. Selecteer het voordeligste vliegticket op de website en regel uw vlucht direct online. Vliegen wordt nóg leuker door ook de laagste tarieven voor hotels, huurauto’s en compleet verzorgde vliegreizen te selecteren!

Naar Yaounde vanaf

Amsterdam

Brussel

Düsseldorf

Bekijk alle

Dit is het laagste tarief gevonden in de laatste 24 uur door bezoekers van CheapTickets.nl en is excl. € 29,90 boekingskosten. Meer info

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Andere vluchten

Andere vluchten naar Kameroen

Klantenservice
CheapTickets.nl
Internationale sites
Volg CheapTickets.nl