Vlieg voordelig naar Yaounde

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 27,00 (1 pers.) - € 29,00 (2> pers.) boekingskosten en evt. bagagekosten.

Vliegtickets Yaoundé

De politieke hoofdstad van Kameroen, Yaoundé, ligt in het zuiden van het land. De stad is met ongeveer 1,7 miljoen inwoners één van de grootste steden van Kameroen. Naast een aantal bezienswaardigheden kunt u hier genieten van een heerlijk klimaat met een gemiddelde temperatuur tussen de 26°C en 31°C.

Cultuur

Een museum dat u niet mag overslaan is het Nationaal Museum van Yaoundé. Het museum is in het voormalig presidentieel paleis gevestigd en laat een unieke collectie schilderijen en beeldhouwwerken van Kameroense kunstenaars zien. Een goed beeld van het traditionele leven krijgt u in het museum Afhemi. U ziet hier onder andere traditionele kunst, antiek en aardewerk.

Markten

Net zoals een groot aantal Afrikaanse steden heeft ook Yaoundé vele kleurrijke lokale markten. Eén van de grootste is de overdekte markt op Mokolo. Hier is echt van alles te koop: van levensmiddelen tot traditionele producten zoals aardewerk, tapijten en sieraden. Op de National Craft Market kunt u het werk van lokale kunstenaars kopen.

Naast musea en markten zijn er in Yaoundé een aantal goede cafés, clubs en restaurants te vinden. Hier kunt u genieten van traditionele gerechten met rijst, kip, banaan en couscous.

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: de gemiddelde temperatuur in juni is 31°C en in januari gemiddeld 26°C.
  • Tijdsverschil: in de zomer is het er één uur vroeger dan in Nederland, in de winter is er geen tijdsverschil.
  • Munteenheid: de nationale munt is de CFA-franc.
  • Taal: de officiële talen zijn het Engels en het Frans. Ook wordt er een groot aantal inheemse talen gesproken, zoals het Basa en het Bakoko.
  • Benodigde reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumdienst staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op de site Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering. Ook kunt u contact opnemen met de GG & GD of uw huisarts.

Vliegticket Yaoundé

Op CheapTickets.nl betaalt u altijd de laagste tarieven voor vluchten naar Yaoundé. Selecteer het voordeligste vliegticket op de website en regel uw vlucht direct online. Vliegen wordt nóg leuker door ook de laagste tarieven voor hotels, huurauto’s en compleet verzorgde vliegreizen te selecteren!

Als je die ene deal niet wilt missen

Razendsnel jouw beste deal

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice

Vliegtickets naar Yaounde

Uitwaaien en genieten van de Afrikaanse natuur en steden in Yaounde? Voor vliegtickets naar Yaounde of andere steden in Kameroen bent u bij CheapTickets.nl aan het perfecte adres! Al jaren is CheapTickets.nl dé vliegticket vergelijkingssite van vele Nederlanders.

Met CheapTickets en haar vergelijkingssysteem vindt u in een hand omdraai de aantrekkelijkste vliegtickets naar Yaounde, wij verzamelen de actuele prijzen van alle vliegticketverkopers en zetten ze voor u naast elkaar. Met ons gratis flight alert systeem blijft u via de mail op de hoogte van de tarieven voor alle vliegreizen naar Yaounde.

Hebt u Yaounde nog niet gezien? Vergelijk dan direct de voordeligste vliegticket bedragen naar Yaounde in Kameroen.

Andere vluchten naar Kameroen