Vlieg voordelig naar Douala

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 27,00 (1 pers.) - € 29,00 (2> pers.) boekingskosten en evt. bagagekosten.

Vliegtickets Douala

Douala ligt in het westen van Kameroen, aan de Golf van Guinee. De stad is erg populair door de ligging aan zee en de interessante bezienswaardigheden.

Strand

De temperaturen in Kameroen liggen het hele jaar tussen de 27°C en 30°C graden, waardoor u er altijd volop kunt genieten van zon, zee en strand. Eén van de meest populaire stranden is het Kribi Strand, vlakbij Douala. Rond het strand liggen diverse restaurants, waar u heerlijk kunt genieten van traditionele gerechten met verse vis.

Cultuur

In het centrum van Douala zijn verschillende culturele attracties te zien. Houdt u van Afrikaanse kunst, loop dan eens binnen bij het Museum van Douala dat in het stadhuis is gevestigd. Op de ambachtelijke markt van Douala kunt u meer van de traditionele lokale sfeer proeven. Naast verse groente en fruit, is hier ook veel handwerk te koop.

Ook de Mount Cameroon is een populaire trekpleister. Op de helling van deze vulkaan lopen, dwars door het regenwoud, allerlei wandelroutes naar de top van de berg. Of maak een uitstapje naar één van de parken in de omgeving, waar wilde dieren als neushoorns en gazelles vrij rondlopen.

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: de temperatuur ligt het gehele jaar tussen de 27°C en 30°C.
  • Tijdsverschil: in de zomer is het er één uur vroeger dan in Nederland, in de winter is er geen tijdsverschil.
  • Munteenheid: de nationale munt is de Centraal Afrikaanse Franc (CFA-franc).
  • Taal: de officiële talen zijn het Engels en het Frans. Er worden ook vele inheemse talen gesproken, zoals Basa, Bakoko en Hausa.
  • Benodigde reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumdienst staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op de site Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering. Ook kunt u contact opnemen met de GG & GD of uw huisarts.

Vliegticket Douala

Met een vliegticket van CheapTickets.nl kunt u altijd voor de laagst mogelijke tarieven naar Douala vliegen. Op de site vindt u een overzicht van de voordeligste vluchten en de meest recente aanbiedingen. U kunt direct van ons aanbod gebruik maken, door uw vliegticket snel online te regelen. Hiervoor hoeft u slechts enkele eenvoudige stappen te doorlopen. Voor hulp bij het boeken, kunt u altijd contact opnemen met CheapTickets.nl.

Als je die ene deal niet wilt missen

Razendsnel jouw beste deal

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice

Vliegtickets naar Douala

Zoek je goedkope vliegtickets naar Douala in Cameroon? Op CheapTickets.nl vind je die ene goede ticketdeal altijd. Thuis, op je werk of in de kroeg: onze website is gebruiksvriendelijk op desktop, tablet én mobiel. Zo boek je jouw tickets meteen, waar je op dat moment ook bent. Wist je dat vliegen vanaf andere luchthavens veel geld kan schelen? Of dat je kunt besparen door op andere dagen te reizen? Gebruik onze filters tijdens het zoekproces en vind jouw beste deal naar Douala.

Andere vluchten naar Kameroen