Vlieg voordelig naar Manilla

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 27,00 (1 pers.) - € 29,00 (2> pers.) boekingskosten en evt. bagagekosten.

Vliegtickets Manilla

Manilla, de hoofdstad van de Filipijnen, ligt op het eiland Luzon in het noorden van de Filipijnen. De stad heeft inmiddels meer dan 1,7 miljoen inwoners en is op Quezon City na de grootste stad van het land. De stad werd in 1570 veroverd door de Spanjaarden en deze Spaanse invloeden zijn hier en daar dan ook nog goed terug te zien. Manilla is het centrum van de handel op de Filipijnen en je hebt hier dan ook geen gebrek aan markten, bazaars en winkelcentra.

Wat te doen in Manilla?

Manilla is een echt winkelparadijs. Daarnaast heeft de stad een bruisend nachtleven en zijn er genoeg historische gebouwen en musea te ontdekken. Bezoek eens het Rizal Park, het Nationaal Museum of het Manila Ocean Park. Of maak een uitstap en ga duiken op een van de prachtige locaties in de omgeving. Deze bestemming is ideaal om je vakantie in Zuidoost-Azië mee te beginnen!
Meer to do's in Manilla >>

Evenementen in Manilla

Manilla leeft. En dat is ook terug te zien in de jaarlijks terugkerende evenementen. Zo heb je een jaarlijkse internationale autobeurs, een Filipino Filmfestival en vele nationale feestdagen als Manila Day.
Bekijk alle evenementen in Manilla >>

Praktische info

  • Temperatuur: de gemiddelde temperatuur in de zomer is 28°C en in de winter gemiddeld 27°C.
  • Tijdsverschil: het is er zeven uur later dan in Nederland.
  • Munteenheid: de nationale munt is de PHP.

Bekijk alle praktische info >>

Vertrekluchthavens

Vanuit Nederland vlieg je vanaf Amsterdam naar Manilla. Maar... er zijn meerdere wegen die naar Manilla leiden! Zo vertrek je ook voordelig vanaf Düsseldorf of zelfs Brussel.

Vliegticket Manilla

Op zoek naar goedkope vliegtickets naar Manilla? Op CheapTickets.nl vind je ze zeker! Boek vanaf je laptop, tablet of mobiel en vind altijd jouw beste deal met behulp van ons simpele zoekproces. Wist je dat je kunt besparen door op andere dagen te reizen? Of dat vliegen vanaf andere luchthavens veel geld kan schelen? Gebruik de filters en vind die ene goede ticketdeal meteen.

Tip!

Maak je reis compleet en boek meteen een hotel en/of huurauto bij je vliegtickets. Handig! En o ja, vergeet je niet een reis- en/of -annuleringsverzekering af te sluiten? Dat zou je in sommige gevallen wel eens veel geld kunnen schelen.

Als je die ene deal niet wilt missen

Razendsnel jouw beste deal

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice

Vliegtickets naar Manilla

Zoek je goedkope vliegtickets naar Manilla op de Filipijnen? Op CheapTickets.nl vind je die ene goede ticketdeal altijd. Thuis, op je werk of in de kroeg: onze website is gebruiksvriendelijk op desktop, tablet én mobiel. Zo boek je jouw tickets meteen, waar je op dat moment ook bent. Wist je dat vliegen vanaf andere luchthavens veel geld kan schelen? Of dat je kunt besparen door op andere dagen te reizen? Gebruik onze filters tijdens het zoekproces en vind jouw beste deal naar Manilla.

Andere vluchten naar Filipijnen