Fly-Drives
Noorwegen

Het gevoel van... fotocamera mee en gaan!

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 27,00 (1 pers.) - € 29,00 (2> pers.) boekingskosten en evt. bagagekosten.

De populairste fly-drives in Noorwegen

Ruige natuur vind je overal in Noorwegen. Alleen al daarom is hét land bij uitstek geschikt voor een fly-drive. Je kunt in Noorwegen heel goed roadtrippen! Met de auto ontdek je steile kliffen, hoge bergen met besneeuwde toppen, grote bossen waar je in kunt verdwalen, het Noorderlicht en nog veel meer adembenemende plekken waar je met het vliegtuig niet kunt komen. Ontdek bovendien bijzondere steden als Oslo, Bergen en Trondheim.

De Lofoten, de fjorden bij Bjergen en de bossen in het zuiden van Zweden zijn met name populair voor een fly-drive vakantie. Waar te beginnen? Wij zetten de populairste startpunten voor een roadtrip door Noorwegen voor je op een rij.

Oslo

Oslo is hip en mooi. Het Scandinavische leven wordt hier gevierd. Ontdek de moderne architectuur zoals het operahuis naast de historie van het openluchtmuseum Norsk Folkemuseum. De moderne stad vormt de poort naar de rest van Noorwegen.

 1. Boek nu
 2. Lees meer over Oslo
Bergen

Bergen is een stuk traditioneler dan Oslo. Deze stad heeft pittoreske gebouwen in het centrum en aan de haven. In de omgeving van Bergen ligt veel water. De hoge bergen storten de meren in en dat geeft spectaculaire uitzichten, zoals bij het natuurpark Bergens fjellstrekninger.

 1. Boek nu
 2. Lees meer over Bergen
Trondheim

Verder naar het noorden ligt Trondheim, een mooie stad die vooral populair is onder studenten vanwege de universiteit. De Nidaroskathedraal is prachtig. Met de auto vanuit Trondheim kun je de mooie bergen rond de stad ontdekken. In de winter ligt hier veel sneeuw.

 1. Boek nu
 2. Lees meer over Trondheim
Tromsø

Op het randje van de bewoonde wereld in het noorden van Noorwegen ligt Tromsø. De stad is een moderne stad. In de winter kun je hier het Noorderlicht vaak zien en in de zomer de middernachtzon. Tromsø is ook een goed startpunt voor fly-drives naar de Lofoten en de Vesterålen.

 1. Boek nu
 2. Lees meer over Tromsø
Stavanger

Stavanger ligt in het zuiden van Noorwegen. De stad heeft typische Noorse huisjes in de oude haven. Met de auto kun je vanuit Stavanger de bijzondere natuurparken Frafjordheiane en Vormedalsheia ontdekken. Echt adembenemend!

 1. Boek nu
 2. Lees meer over Stavanger
Kristiansand

Vlakbij de pont van Denemarken naar Noorwegen ligt Kristiansand. Echt indrukwekkend is de omgeving die je met de auto goed kunt verkennen. Bijvoorbeeld het Ravnedalen Naturpark. Maar rond Kristiansand liggen ook veel rustige en mooie stranden.

 1. Boek nu
 2. Lees meer over Kristiansand

Auto huren?

Heel handig, zo'n overzicht met populaire fly-drive bestemmingen, maar je hebt natuurlijk wel een huurauto nodig! En ook die boek je gemakkelijk via CheapTickets.nl. Voor het gemak stippelden we ook meteen een voorbeeldroute over de eilanden van de Lofoten en de Vesterålen voor je uit.

Meer fly-drives Noorwegen

Toch naar een andere fly-drive bestemming in Noorwegen? Bekijk ze hier allemaal!

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 27,00 (1 pers.) - € 29,00 (2> pers.) boekingskosten en evt. bagagekosten.

Als je die ene deal niet wilt missen

Vliegtickets NoorwegenAndere vluchtenCheaptickets.nl