Fly-Drives
Ierland

Het gevoel van... fotocamera mee en gaan!

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 27,00 (1 pers.) - € 29,00 (2> pers.) boekingskosten en evt. bagagekosten.

De populairste fly-drives in Ierland

Ierland is hét land bij uitstek voor een fly-drive. Je kunt in Ierland heel goed roadtrippen! Dat komt omdat het land veel mooie natuur heeft, zoals uitgestrekte heuvels, steile kliffen bij de zee, basaltpilaren en prachtige zonsondergangen. Onderweg kom je ook nog eens mooie ruïnes van middeleeuwse kastelen tegen en eenzame kerkjes op de rand van een klif. Deze natuur wordt afgewisseld met gezellige steden waar je kunt genieten van de Ierse gastvrijheid. Ontdek bijzondere steden als Dublin en Cork.

De gebieden rond Kerry County, Cork en Knock zijn met name populair voor een fly-drive vakantie. Waar te beginnen? Wij zetten de populairste startpunten voor een roadtrip door Ierland voor je op een rij.

Dublin

In de stad rondwandelen en genieten van historische bezienswaardigheden. En ’s avonds lekker bier proeven in een echte Ierse pub. Gezellige mensen en een goede sfeer. Dat is Dublin! Waar kun je beter jouw fly-drive vakantie beginnen dan in deze veelzijdige stad?

  1. Boek nu
  2. Lees meer over Dublin
Cork

Cork is hip en historisch tegelijk! Bezoek bijvoorbeeld de Finbarr Cathedral. ’s Avonds kun je typisch Corkse bloedworst proberen en naborrelen in de talloze Iers pubs in het stadje. Een dagtocht naar Blarney Castle of Blackrock Castle mag je ook niet missen.

  1. Boek nu
  2. Lees meer over Cork
County Kerry

De county van Kerry is een gebied met veel natuur en schattige dorpjes. Ook vind je er uitgestrekte velden en heuvels. Absoluut hoogtepunt is het stadje Killarney, vlakbij het Killarney National Park. Een dagtocht naar Ross Castle is ook heel leuk en zeker aan te raden!

  1. Boek nu
  2. Lees meer over Kerry
Shannon

Hoewel Shannon maar een klein stadje is, heeft het wel een gelijknamige luchthaven en is het een goed startpunt voor een fly-drive vakantie. Dat komt door de nabijgelegen stad Limerick en de prachtige omgeving. Ga bijvoorbeeld een stukje varen op de rivier Shannon!

  1. Boek nu
  2. Lees meer over Shannon
Knock

Dit kleine stadje is vooral bekend om een verschijning van de maagd Maria in 1879. Daardoor is het een Katholiek pelgrimsoord geworden. Met de auto kun je de omgeving goed verkennen. Bijvoorbeeld het stadje Westport en de abdij bij Kylemore. Deze abdij is één van de bekendste van het land!

  1. Boek nu
  2. Lees meer over Knock

Auto huren?

Heel handig, zo'n overzicht met populaire fly-drive bestemmingen, maar je hebt natuurlijk wel een huurauto nodig! En ook die boek je gemakkelijk via CheapTickets.nl. Voor het gemak stippelden we ook meteen een voorbeeldroute voor je uit.

Meer fly-drives Ierland

Toch naar een andere fly-drive bestemming in Ierland? Bekijk ze hier allemaal!

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 27,00 (1 pers.) - € 29,00 (2> pers.) boekingskosten en evt. bagagekosten.

Als je die ene deal niet wilt missen

Vliegtickets IerlandAndere vluchtenCheaptickets.nl