Fly-Drives
Amerika

Het gevoel van... fotocamera mee en gaan!

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 27,00 (1 pers.) - € 29,00 (2> pers.) boekingskosten en evt. bagagekosten.

De populairste fly-drives in Amerika

Amerika is hét land bij uitstek voor een fly-drive. Je kunt in Amerika heel goed roadtrippen! Dat komt omdat het land veel mooie natuur heeft in de vele nationale parken, afgewisseld met hippe steden. Rijd langs de Grand Canyon of Yosemite National park. Ontdek bijzondere steden als New York en Los Angeles. Het kan alleen in Amerika!

De gebieden west- en oostkust zijn met name populair voor een fly-drive vakantie. Waar te beginnen? Wij zetten de populairste startpunten voor een roadtrip door Amerika voor je op een rij.

New York

The City that Never Sleeps is een perfecte plek om je fly-drive door Amerika te beginnen. De kleurrijke natuur van Massachusetts ligt aan je voeten. De Catskill Mountains en Adirondack Mountains zijn allemaal goed te rijden vanuit The Big Apple.

 1. Boek nu
 2. Lees meer over New York
San Francisco

Een fly-drive naar San Francisco betekent een indrukwekkende roadtrip over highway 1. Ontdek het indrukwekkende Yosemite national park en Death Valley. De route van San Francisco naar Los Angeles is erg populair, maar ook verder rijden naar San Diego is erg leuk!

 1. Boek nu
 2. Lees meer
Boston

Boston is een interessante stad met veel politieke en historische waarde. Nadat je de stad hebt ontdekt, liggen Acadia National Park en Lake George om de hoek voor jou om te ontdekken met de auto. Zeker in de herfst zijn deze plekken erg indrukwekkend!

 1. Boek nu
 2. Lees meer over Boston
Washington

Met de auto vanuit de hoofdstad van Amerika ontdek je het land waar John Denver al over zong in zijn beroemde lied. Shenandoah National Park en de wijdse natuur van Virginia en West Virginia liggen aan je voeten!

 1. Boek nu
 2. Lees meer over Washington
Chicago

Een roadtrip langs de Great Lakes en uitkijken over het water naar Canada! Met een fly-drive naar Chicago wordt die droom werkelijkheid. Rijd van Chicago door Michigan naar Detroit langs de kust van Lake Michigan en Lake Huron.

 1. Boek nu
 2. Lees meer over Chicago
New Orleans

Een muzikale roadtrip begin je natuurlijk in New Orleans. Rijd dan met de auto door Tenessee naar Memphis en Nashville. De Mississippi rivier stroomt door dit gebied en zorgt voor veel natuur langs zijn kustlijn. Muziek aan en gaan dus!

 1. Boek nu
 2. Lees meer
Los Angeles

LA is de Amerikaanse stad die iedereen kent. Maar met de auto kun je ook de omgeving van deze hippe stad ontdekken. Rijd bijvoorbeeld langs de mooie kust van Amerika naar San Jose. Of rijd verder landinwaarts naar de Grand Canyon!

 1. Boek nu
 2. Lees meer over Los Angeles
Miami

Een fly-drive combineren met een strandvakantie? Begin hem dan in Miami, Florida. Rijd naar Everglades National Park of richting Orlando. Aan het einde van elke dag kun je uit de auto stappen en met je voeten in het zand bijkomen van de reis.

 1. Boek nu
 2. Lees meer over Miami
Atlanta

Atlanta, Georgia, ligt centraal aan de oostkust van Amerika en is daarmee een goed startpunt voor een fly-drive. Rijd bijvoorbeeld naar New Orleans of bezoek Chattahoochee National Park. In dit natuurgebied kun je heel goed vissen!

 1. Boek nu
 2. Lees meer over Atlanta

Auto huren?

Heel handig, zo'n overzicht met populaire fly-drive bestemmingen, maar je hebt natuurlijk wel een huurauto nodig! En ook die boek je gemakkelijk via CheapTickets.nl. Voor het gemak stippelden we ook meteen een voorbeeldroute langs de westkust van Amerika voor je uit.

Meer fly-drives Amerika

Toch naar een andere fly-drive bestemming in Amerika? Bekijk ze hier allemaal!

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 27,00 (1 pers.) - € 29,00 (2> pers.) boekingskosten en evt. bagagekosten.

Als je die ene deal niet wilt missen

Vliegtickets AmerikaAndere vluchten

Andere vluchten naar Noord Amerika

Cheaptickets.nl