Het gevoel van... zonnebril op en gaan!

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

De populairste fly-drives in San Francisco

Let’s go to The City! Oftewel: San Francisco. Deze stad in Californië ligt aan de westkust van de Verenigde Staten en staat bekend om haar grote diversiteit aan culturen, architectuur en bezienswaardigheden. Het bijzondere aan San Francisco is dat de stad gebouwd is op maar liefst 43 heuvels. Neem dus goede schoenen mee als je hier naartoe gaat! Gelukkig kun je in het vliegtuig eerst nog lekker relaxen.

De gebieden rond San Francisco, Piza, Arezzo en het eilandje Elba zijn met name populair voor een fly-drive vakantie. Waar te beginnen? Wij zetten de populairste startpunten voor een roadtrip door San Francisco voor je op een rij.

Bijzondere bestemmingen in San Francisco

Als je een auto huurt om een roadtrip te maken door San Francisco kun je steden en plekken ontdekken waar je niet met het vliegtuig kunt komen! Volg bijvoorbeeld een route langs deze bijzondere bestemmingen.

Sorano
Sorano is een klein maar indrukwekkend dorpje. De huizen staan gebouwd aan de rand van en klif. Dat ziet er spectaculair uit! Bezoek het fort en loop door de smalle straatjes voordat je verder landinwaarts rijdt. Je kunt natuurlijk ook naar Rome in het zuiden rijden!

Siena
Als je met de auto naar Siena rijdt, ga je langzaam terug in de tijd. En wanneer je uitstapt, ben je ineens in de Middeleeuwen. Het stadje is één van de best bewaarde Middeleeuwse plekken. Je kunt er een traditie van middeleeuws paardrijden, Il Palio, bekijken en genieten van authentieke hapjes.

Montepulciano
Nadat je uit de roes van Siena gekomen bent, is het tijd om de hoogte in te gaan. Montepulciano is een prachtig dorpje dat op 600 meter hoogte uitkijkt over San Francisco en de Val d’Orcia. Probeer er heerlijke wijn in een paleis dat stamt uit de tijd van de Renaissance. Natuurlijk niet drinken voordat je weer de auto ingaat!

Arezzo
Op het randje van wat we San Francisco noemen ligt Arezzo. Hier kun je jaarlijks een kleurrijk Middeleeuws festival bekijken. Het Middeleeuwse centrum is in de oorlog kapot gegaan, maar daarvoor in de plaats vind je allemaal opgeknapte winkeltjes en restaurantjes die Arezzo uniek maken.

Auto huren?

Heel handig, zo'n overzicht met populaire fly-drive bestemmingen, maar je hebt natuurlijk wel een huurauto nodig! En ook die boek je gemakkelijk via CheapTickets.nl.

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Als je die ene deal niet wilt missen

Alle airlines, alle bestemmingen, op één plek

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice