Turkije
Nevşehir
Meerdere bestemmingen
Heen
Terug
1 Volwassenen, Economy

Je ticket naar uitzicht op 1001 luchtballonnen

Vliegtickets Nevşehir

Kom je aan in Cappedocië dan kan je in eerste instantie niet geloven in wat een prachtig natuurwonder je terecht bent gekomen. Cappedocië ligt in een kuil die is ontstaan na een vulkaanuitbarsting van verschillende vulkanen zo’n 40 jaar geleden. De miljoenen jaren erna met slijtage hebben voor veranderingen gezorgd, wat heeft geresulteerd in het Cappedocië van nu. Cappedocië heeft een uitgestrekte vlaktes met verschillende wandelroutes en veel activiteiten.

Praktische info

 • Temperatuur: In de zomer is de gemiddelde temperatuur ongeveer 20˚C en in de winter kan het rond het vriespunt liggen overdag.
 • Tijdsverschil: In de winter is dit 2 uur en in de zomer 1 uur (Ze hebben hier geen winter en zomertijd)
 • Munteenheid: Turkse Lira
 • Taal: Turks
 • Benodigde reisdocumenten: Voor een reis naar Turkije heb je een paspoort of identiteitskaart nodig. Daarnaast heb je ook een visum nodig, die je zelf online vooraf kunt kopen.
 • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op de site Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering. Ook kun je contact opnemen met de GG & GD of jouw huisarts.

To do's in Nevşehir

 • Luchtballonvaart
  De meest populaire bezigheid van Nevsehir is een luchtballonvaart. Zo kan je of met zonsopkomst of zonsondergang 1 tot 1,5 uur genieten van het indrukwekkende uitzicht vanuit de luchtballon. Ook de krijg je tijdens de tour een gids mee die je de mooiste verhalen kan vertellen over wat je ziet.

 • Paardrijden tussen de valleien
  Met een paard kan je op plekken komen waar je lopend niet snel zal komen. Daarom is deze tour zo leuk. De tour duurt meestal rond de 2 uur en hierbij ga je huppelend te paard verbazingwekkende gebieden verkennen.

 • Openluchtmuseum Göreme
  Onder begeleiding van een gids wandel je naar de beroemde aardpiramides van Cappedocië. Deze wandelroute is een ideale cultuurreis waar je ook een bezoek brengt aan het indrukwekkende Üchisar-rotskasteel en nog vele andere plaatsen.

Vliegticket Nevşehir

Op zoek naar goedkope vliegtickets naar Nevşehir? Op CheapTickets.nl vind je ze zeker! Boek vanaf je laptop, tablet of mobiel en vind altijd jouw beste deal met behulp van ons simpele zoekproces. Wist je dat je kunt besparen door op andere dagen te reizen? Of dat vliegen vanaf andere luchthavens veel geld kan schelen? Gebruik de filters en vind die ene goede ticketdeal meteen.

Naar Nevşehir

vanaf

 1. Amsterdam
 2. Brussel
 3. Düsseldorf
 4. Eindhoven
 5. Rotterdam
Meer dan 30.000 verhuurlocaties

Maak je reis compleet

Auto huren?

Laagste prijsgarantie

Maak je reis compleet

Hotel boeken?

Als je die ene deal niet wilt missen

Vliegtickets NevşehirAndere vluchten