Polen
Lublin
Meerdere bestemmingen
Heen
Terug
1 Volwassenen, Economy

Je ticket naar drinken uit fonteinen

Vliegtickets Lublin

Lublin is één van de grootste steden van Polen. De Oude Stad van Lublin is een van de mooiste plekken, waar je verschillende architecturele gebouwen zult vinden. Tal van stenen huizen en andere gebouwen hebben hier sinds de oudheid overleefd.

Bij CheapTickets.nl vind je het hele jaar door de voordeligste vliegtickets naar Lublin. Vergelijk luchtvaartmaatschappijen zoals Turkish Airlines, Atlasglobal en Pegasus Airlines voor vluchten naar Lublin.

Coronavirus reisadvies

Kun je reizen naar Lublin? Bekijk het actuele reisadvies.

Praktische info

 • Temperatuur: In de zomer is de gemiddelde temperatuur ongeveer 32˚C en in de winter ongeveer 12˚C.
 • Tijdsverschil: Er is geen tijdsverschil
 • Munteenheid: Poolse złoty
 • Taal: Pools
 • Benodigde reisdocumenten: Voor een reis naar Polen heb je een paspoort of identiteitskaart nodig.
 • Gezondheid: Er zijn geen verplichte vaccinaties voor dit land. Actuele informatie hierover is te vinden op de site Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering. Ook kun je contact opnemen met de GG & GD of jouw huisarts.

To do's in Lublin

 • Drinken van fonteinen
  Een interessant kenmerk van deze stad is het drinken van fonteien. De oudste drinkfontein is te vinden op de Krakowskie Przedmiescie. Deze fontein is in de vorm van een geit, wat overigens ook het symbool is van de stad Lublin.

 • Bezoek het Poppentheater
  Vooral met kinderen is dit een heel leuk uitstapje. Het Poppentheater bevindt zich in het oude Dominicaanse Kloostercomplex. De opening van dit theater vond plaats in 1945 en nu wordt het theater vaak gebruikt voor verschillende tentoonstellingen en festivals.

 • Bezoek de Maria Curie-Sklodowska Universiteit
  Op het terrein van deze universiteit bevind zich een prachtige botanische tuin. Hier is een verschillend landschap dat is geopend in 1965. Wanneer je hier doorheen loopt zal je even helemaal afgezonderd zijn van het drukke stadsleven en kan je heerlijk rustig wandelen.

Vliegticket Lublin

Op zoek naar goedkope vliegtickets naar Lublin? Op CheapTickets.nl vind je ze zeker! Boek vanaf je laptop, tablet of mobiel en vind altijd jouw beste deal met behulp van ons simpele zoekproces. Wist je dat je kunt besparen door op andere dagen te reizen? Of dat vliegen vanaf andere luchthavens veel geld kan schelen? Gebruik de filters en vind die ene goede ticketdeal meteen.

Naar Lublin

vanaf

 1. Amsterdam
 2. Brussel
 3. Düsseldorf
 4. Eindhoven
 5. Rotterdam
Meer dan 30.000 verhuurlocaties

Maak je reis compleet

Auto huren?

Laagste prijsgarantie

Maak je reis compleet

Hotel boeken?

Als je die ene deal niet wilt missen

Vliegtickets LublinAndere vluchten