Aan het laden...
Een moment a.u.b.

Pakistan

Peshawar

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Vlieg voordelig naar Peshawar

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Vliegtickets Peshawar

Peshawar is een stad met ongeveer 570.000 inwoners en ligt in het noordwesten van Pakistan. De stad kent een aangenaam klimaat, al kan de temperatuur in de zomer soms oplopen tot 40°C!

Historie

Peshawar is een oude stad met een rijke historie. Aan het verleden herinneren nog vele monumenten, mausolea, forten en moskeeën. De mooiste moskee in de stad is de Mahabat Khan Moskee, die in de 17e eeuw werd gebouwd. Imposant is het Bala Hissar Fort, één van de oudste bouwwerken op een heuvel in Peshawar. Bovenop het gebouw heeft u een prachtig uitzicht over de stad!

Cultuur

Ook het museum van Peshawar, in het historische centrum, mag niet op uw lijstje ontbreken. Het museum heeft een grote historische collectie met munten, schilderijen, sieraden, wapens en nog veel meer. Bovendien kunt u hier de grootste verzameling kunst uit het oude Pakistaanse koninkrijk Gandhara bekijken.

Loop ook eens over één van de vele markten in Peshawar. Aanraders zijn de Qissa Khawani Bazaar en de Karkhano Market, waar echt alles te koop is: van sigaretten en elektronica tot kleding en levensmiddelen.

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: de gemiddelde temperatuur in juli is 19°C en in januari 5°C.
  • Tijdsverschil: in de zomer is het er drie uur later dan in Nederland, in de winter is er vier uur tijdsverschil.
  • Munteenheid: de nationale munt is de Pakistaanse Rupee.
  • Taal: de officiële talen zijn het Urdu, Sindhi en het Engels. Ook worden er nog een aantal lokale talen gesproken.
  • Benodigde reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumdienst staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op de site Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering. Ook kunt u contact opnemen met de GG & GD of uw huisarts.

Vliegticket Peshawar

Vliegen naar Peshawar wordt goedkoper met een vliegticket van CheapTickets.nl. Kijk op de site voor het complete aanbod vluchten voor de laagste tarieven en regel het voordeligste ticket direct online. Hulp nodig tijdens het boeken? U kunt altijd contact opnemen met de experts van CheapTickets.nl, zodat zij u persoonlijk te woord kunnen staan.

CheapTickets.nl heeft bovendien dagelijks de beste deals voor hotels, huurauto's en compleet verzorgde vakanties. Kijk voor de meest recente aanbiedingen op de site en profiteer direct van het aanbod!

Naar Peshawar vanaf

Amsterdam

Brussel

Düsseldorf

Bekijk alle

Dit is het laagste tarief gevonden in de laatste 24 uur door bezoekers van CheapTickets.nl en is excl. € 29,90 boekingskosten. Meer info

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Andere vluchten

Andere vluchten naar Pakistan

Klantenservice
CheapTickets.nl
Internationale sites
Volg CheapTickets.nl