Aan het laden...
Een moment a.u.b.

Wereldwijd zijn systemen momenteel getroffen door een storing. Hierdoor kunnen boekingen, het inchecken en enkele vluchten worden verstoord. Geraakte klanten worden momenteel door de airlines geinformeerd. Onze excuses voor het ongemak. We waarderen je geduld.

Namibië

Windhoek

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Windhoek in 't kort
Amsterdam-Windhoek

Vlieg voordelig naar Windhoek

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Vliegtickets Windhoek

Windhoek ligt met ongeveer 130.000 inwoners in het midden van Namibië. Het is de hoofdstad en tevens het economisch hart van het land. Er is onder andere een grote bierbrouwerij die Windhoek Lager produceert.

Historie

De stad heeft een aantal interessante gebouwen die herinneren aan haar geschiedenis. Zoals het Centrale Station, De Oude Gevangenis, Het Elisabeth Huis en de Schweringsburg.

Begraafplaatsen

Ook kent de stad een aantal oude begraafplaatsen. Zoals de Oude Windhoek Begraafplaatsen, die voor het eerst in gebruik werden genomen in de zeventiende eeuw. Windhoek is ook rijk aan oude kerken. De Christuskirche is de oudste luthers-evangelische kerk. Een erg mooie kathedraal is de St. Marien-Kathedraal Windhoek.

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: De gemiddelde temperatuur in januari is gemiddeld 29°C en juni gemiddeld 20°C.
  • Tijdsverschil: Het is er één uur vroeger dan in Nederland.
  • Munteenheid: De Namibische dollar.
  • Taal: Afrikaans en Engels.
  • Benodigde reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumdienst staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op de site Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering. Ook kun je contact opnemen met de GG & GD of jouw huisarts.

Vliegticket Windhoek

Wil je ook profiteren van de voordeligste vluchten naar Windhoek? Surf dan naar CheapTickets.nl en boek direct online jouw vliegticket. Vliegen wordt nog leuker als je er een auto of hotelovernachting bij kunt reserveren. En ook dat is mogelijk via de site. Net als het online boeken van een complete vakantie.

Naar Windhoek vanaf

Amsterdam

Brussel

Düsseldorf

Bekijk alle

Dit is het laagste tarief gevonden in de laatste 24 uur door bezoekers van CheapTickets.nl en is excl. € 29,90 boekingskosten. Meer info

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Andere vluchten

Andere vluchten naar Namibië

Klantenservice
CheapTickets.nl
Internationale sites
Volg CheapTickets.nl