Vlieg voordelig naar Walvis Baai

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 27,00 (1 pers.) - € 29,00 (2> pers.) boekingskosten en evt. bagagekosten.

Vliegtickets Walvis Bay

Walvis Bay ligt aan de gelijknamige ‘Walvis Bay’ in het westen van Namibië. De stad is een populaire haven voor vissersboten, walvisvaarders en andere zeeschepen.

Recreatie

Walvis Bay is vanwege zijn natuurlijke schoonheid een aantrekkelijke toeristische stad in Namibië. De haven, de zee, het strand en de duinen zijn een grote trekpleister voor veel bezoekers. Walvis Bay heeft om die reden dan ook veel te bieden op recreatief gebied. Zwemmen, vissen, zeilen en golfen zijn nog maar een paar activiteiten uit het aanbod.

Een plaats waar u zeker geweest moet zijn is Dune 7, één van de hoogste zandduinen van Walvis Bay. Bovenop de top kunt u lekker relaxen, picknicken en u heeft er een prachtig uitzicht over de stad en de zee!

Natuur en wildlife

Ook voor vogelliefhebbers is Walvis Bay een leuke plek. In de lagune van Walvis Bay leven pelikanen, meeuwen, steltlopers en vele andere vogels. Maar er is nog meer te zien op het gebied van natuur en wildlife. Maak bijvoorbeeld een leuke expeditie over zee om robben, dolfijnen en walvissen te spotten.

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: de gemiddelde temperatuur in juli is ongeveer 16°C en in januari ongeveer 18°C.
  • Tijdsverschil: het is er één uur vroeger dan in Nederland.
  • Munteenheid: de nationale munt is de Namibische Dollar.
  • Taal: de officiële talen zijn het Engels en het Afrikaans.
  • Benodigde reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumdienst staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op de site Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering. Ook kunt u contact opnemen met de GG & GD of uw huisarts.

Vliegticket Walvis Bay

CheapTickets.nl zorgt voor de beste tarieven voor vluchten naar Walvis Bay. Op de website zijn de voordeligste vliegtickets geselecteerd, zodat u eenvoudig een goedkoop vliegticket online kunt boeken.

Wilt u voor een aantrekkelijke prijs naar uw favoriete stad vliegen, kijk dan op CheapTickets.nl. Hier kunt u direct gebruik maken van de beste aanbiedingen van dit moment!

Als je die ene deal niet wilt missen

Razendsnel jouw beste deal

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice

Vliegtickets naar Walvis Bay

Zoek je goedkope vliegtickets naar Walvis Bay in Namibië? Op CheapTickets.nl vind je die ene goede ticketdeal altijd. Thuis, op je werk of in de kroeg: onze website is gebruiksvriendelijk op desktop, tablet én mobiel. Zo boek je jouw tickets meteen, waar je op dat moment ook bent. Wist je dat vliegen vanaf andere luchthavens veel geld kan schelen? Of dat je kunt besparen door op andere dagen te reizen? Gebruik onze filters tijdens het zoekproces en vind jouw beste deal naar Walvis Bay.

Andere vluchten naar Namibië