Aan het laden...
Een moment a.u.b.

Wereldwijd zijn systemen momenteel getroffen door een storing. Hierdoor kunnen boekingen, het inchecken en enkele vluchten worden verstoord. Geraakte klanten worden momenteel door de airlines geinformeerd. Onze excuses voor het ongemak. We waarderen je geduld.

Maleisië

Mulu

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Vlieg voordelig naar Mulu

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Vliegtickets Mulu

Het plaatsje Mulu ligt bij het Mulu National Park, het grootste park in Sarawak, een deelstaat in het oosten van Maleisië. Mulu heeft een klein vliegveld en er zijn verschillende luxe en eenvoudige resorts te vinden waar je uitstekend kunt overnachten.

Grotten

Mulu is een ideale vakantiebestemming voor natuurliefhebbers. Van de vele nationale parken is het Mulu National park één van de grootste en populairste. Bekend zijn de vele kalksteengrotten, zoals de spectaculaire Deer Cave, de grootste grot ter wereld. Een andere aanrader is de Clearwater Cave met zijn smalle gangen en onderaardse rivieren.

Naast excursies naar verschillende grotten, zijn er vele verschillende activiteiten in Mulu mogelijk, zoals mountainbiken en kajakken. Ook een jungletocht of een boottocht is een ideale manier om de grote diversiteit aan flora en fauna in het park te bewonderen.

Buitensport

Het nationale park van Mulu is ook een aantrekkelijke plaats voor buitensporters. Naast wandelen en fietsen kun je er uitstekend klimmen. Op sommige locaties is het mogelijk een heerlijke verfrissende duik nemen.

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: de gemiddelde temperatuur ligt rond de 27°C.
  • Tijdsverschil: in de zomer is het er zes uur later dan in Nederland, in de winter zeven uur later.
  • Munteenheid: de nationale munt is de Ringgit (RM).
  • Taal: de officiële taal is het Bahasa Malaysia, maar er wordt ook redelijk goed Engels gesproken.
  • Benodigde reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumdienst staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op de site Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering. Ook kun je contact opnemen met de GG & GD of jouw huisarts.

Vliegticket Mulu

Op CheapTickets.nl vind je een compleet overzicht van de laagste tarieven voor vluchten naar Mulu en vele andere vakantiebestemmingen. Op de website kun je de beste deals met elkaar vergelijken, zodat je altijd zo goedkoop mogelijk naar jouw favoriete vakantiebestemming kunt vliegen.

Naast voordelige vliegtickets vind je op de website de beste deals voor hotels, huurauto’s en compleet verzorgde vakantie. Wil je ook goedkoop reizen en direct profiteren van de meest recente aanbiedingen, kijk dan op CheapTickets.nl!

Naar Mulu vanaf

Amsterdam

Brussel

Düsseldorf

Bekijk alle

Dit is het laagste tarief gevonden in de laatste 24 uur door bezoekers van CheapTickets.nl en is excl. € 29,90 boekingskosten. Meer info

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Andere vluchten
Klantenservice
CheapTickets.nl
Internationale sites
Volg CheapTickets.nl