Vlieg voordelig naar Lilongwe

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 27,00 (1 pers.) - € 29,00 (2> pers.) boekingskosten en evt. bagagekosten.

Vliegtickets Lilongwe

Lilongwe heeft ongeveer 650.000 inwoners en ligt in het midden van Malawi. Het is een klein en rustig stadje, waar u vooral kunt genieten van de flora en fauna.

Natuur

Lilongwe bestaat uit een oud en een nieuw gedeelte met daar tussenin een groot bos. Dit unieke natuurpark wordt Nature Sanctuary genoemd. Het is de thuisbasis van verschillende wilde dieren als hyenas en tijgers en meer dan tweehonderd soorten vogels.

Stad

Het oude gedeelte van Lilongwe is het mooist om te bezoeken. Dit gedeelte heeft allerlei leuke markten en gezellige cafe’s en restaurants. Het nieuwe gedeelte oogt meer zakelijk. Hier zijn de ambassades gehuisvest.

Andere bezienswaardigheden in de buurt van de stad zijn onder andere het Nkhotakota Game Reserve en het Kasungu National Park.

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: De gemiddelde temperatuur in de zomer is 33°C en in de winter 21°C.
  • Tijdsverschil: In de zomer is er geen tijdsverschil met Nederland, in de winter is het er één uur vroeger.
  • Munteenheid: De Kwacha (1 euro is ongeveer 180-200 MK).
  • Taal: Er zijn twee officiële talen: het Engels en het Chichewa.
  • Benodigde reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumdienst staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op de site Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering. Ook kunt u contact opnemen met de GG & GD of uw huisarts.

Vliegticket Lilongwe

CheapTickets.nl heeft een groot assortiment vluchten naar Lilongwe en vele ander vakantiebestemmingen. Surf naar de site en ontdek hoe gemakkelijk en snel u online een vliegticket kunt boeken. Wilt u ook zo voordelig mogelijk naar uw favoriete bestemming vliegen? Via CheapTickets is dat nu mogelijk.

De informatie is altijd actueel, zodat u op ieder gewenst moment kunt profiteren van onze voordeligste aanbiedingen en beste deals.

Als je die ene deal niet wilt missen

Razendsnel jouw beste deal

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice

Vliegtickets naar Lilongwe

Zoek je goedkope vliegtickets naar Lilongwe in Malawi? Op CheapTickets.nl vind je die ene goede ticketdeal altijd. Thuis, op je werk of in de kroeg: onze website is gebruiksvriendelijk op desktop, tablet én mobiel. Zo boek je jouw tickets meteen, waar je op dat moment ook bent. Wist je dat vliegen vanaf andere luchthavens veel geld kan schelen? Of dat je kunt besparen door op andere dagen te reizen? Gebruik onze filters tijdens het zoekproces en vind jouw beste deal naar Lilongwe.

Andere vluchten naar Malawi