Vlieg voordelig naar Accra

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 27,00 (1 pers.) - € 29,00 (2> pers.) boekingskosten en evt. bagagekosten.

Vliegtickets Accra

Accra, meer dan alleen de hoofdstad van Ghana. Historische gebouwen, prachtige natur, leuke musea en een bruisend stadscentrum; je vindt het allemaal terug in deze Ghanese stad. Maar wat mag je écht niet missen en wat moet je weten voor je vertrekt? Wij helpen je een handje!

Bezienswaardigheden

Deze bezienswaardigheden in Accra zijn zeker een bezoekje waard:

Kwame Nkrumah Memorial Park
Dit mooie park is aangelegd ter nagedachtenis aan de eerste president van Ghana. De imposante bomen geven schaduw en verkoeling op een warme dag. Hier is ook het mausoleum van de president.

Labadi Pleasure Beach
Voor een verkoelende duik ga je naar het Labadi Pleasure Beach.

James Town Lighthouse
Voor het beste uitzicht ga je naar het James Town Lighthouse. Klim naar de top van deze vuurtoren en geniet van een adembenemend uitzicht over de zee.

Makola Market
Je kunt werkelijk alles kopen op deze bruisende markt. Van dagelijkse producten tot heerlijke lokale gerechten. Vergeet niet om af te dingen!

National Museum
Leer alles over Ghana, de stad en haar inwoners. Dit indrukwekkende museum heeft een prachtige tuin waar je even aan het drukke stadsleven kunt ontsnappen.

National Theater
Van prachtige dansvoorstellingen tot traditionele muziek. Er is bijna elke avond wel wat te doen in het theater van Accra.

Praktische info

  • Temperatuur: in de zomermaanden is de gemiddelde temperatuur ongeveer 23˚ C en in de Nederlandse wintermaanden ongeveer 32˚C.
  • Tijdsverschil: het is hier in de zomer twee uur vroeger dan in Nederland. In de winter is het één uur vroeger.
  • Munteenheid: de Cedi.
  • Taal: Engels, verder zijn in Ghana ruim 75 verschillende talen en dialecten.
  • Benodigde reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumdienst staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op de site Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering. Ook kun je contact opnemen met de GG & GD of jouw huisarts.

Vertrekluchthavens

Vanuit Nederland vlieg je vanaf Amsterdam of Rotterdam. Maar... er zijn meerdere wegen die naar Accra leiden! Zo vertrek je ook voordelig vanaf Düsseldorf of zelfs Brussel.

Vliegticket Accra

Op zoek naar goedkope vliegtickets naar Accra? Op CheapTickets.nl vind je ze zeker! Boek vanaf je laptop, tablet of mobiel en vind altijd jouw beste deal met behulp van ons simpele zoekproces. Wist je dat je kunt besparen door op andere dagen te reizen? Of dat vliegen vanaf andere luchthavens veel geld kan schelen? Gebruik de filters en vind die ene goede ticketdeal meteen.

Tip!

Maak je reis compleet en boek meteen een hotel en/of huurauto bij je vliegtickets. Handig! En o ja, vergeet je niet een reis- en/of -annuleringsverzekering af te sluiten? Dat zou je in sommige gevallen wel eens veel geld kunnen schelen.

Als je die ene deal niet wilt missen

Razendsnel jouw beste deal

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice

Vliegtickets naar Accra

Zoek je goedkope vliegtickets naar Accra in Ghana? Op CheapTickets.nl vind je die ene goede ticketdeal altijd. Thuis, op je werk of in de kroeg: onze website is gebruiksvriendelijk op desktop, tablet én mobiel. Zo boek je jouw tickets meteen, waar je op dat moment ook bent. Wist je dat vliegen vanaf andere luchthavens veel geld kan schelen? Of dat je kunt besparen door op andere dagen te reizen? Gebruik onze filters tijdens het zoekproces en vind jouw beste deal naar Accra.

Andere vluchten naar Ghana