Vlieg voordelig naar Maun

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 27,00 (1 pers.) - € 29,00 (2> pers.) boekingskosten en evt. bagagekosten.

Vliegtickets Maun

De noordelijk gelegen stad Maun is één van de meest toeristische plaatsen in het Afrikaanse land Botswana. Vanwege de mooie ongerepte natuur is de stad een prachtige bestemming voor wildlife- en natuurliefhebbers.

Natuurpark

Maun grenst aan het Moremi Game Reserve, één van de mooiste wildparken in Afrika. Het park dankt haar populariteit vooral aan de grote diversiteit aan planten en dieren. Er leven grote wilde dieren zoals leeuwen, olifanten, zebra’s en giraffen maar ook vele kleine zoogdieren en vogels.

Safari

Door middel van spectaculaire safari’s kunt u kennismaken met de schitterende Afrikaanse flora en fauna. De beste tijd om dit te doen is in het droge seizoen, dat van juli tot oktober loopt. Daarnaast zijn er nog vele andere leuke activiteiten mogelijk zoals paardrijden en kanoën.

In Maun kunt u ook het Nhabe Museum bezoeken. Hier krijgt u een goed beeld van de historie en cultuur van de regio. Ook wordt er lokale kunst en ambachtswerk verkocht.

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: mei en augustus zijn de koudste maanden met een gemiddelde temperatuur van 28°C. In oktober is de gemiddelde temperatuur 35°C.
  • Tijdsverschil: in de zomer is er geen tijdsverschil, in de winter is het er één uur later dan in Nederland.
  • Munteenheid: de nationale munt is de pula.
  • Taal: de officiële talen zijn het Engels en het Tswana. Daarnaast zijn er nog dertig andere talen, waaronder het Kalanga, Kgalagadi en Herero.
  • Benodigde reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumdienst staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op de site Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering. Ook kunt u contact opnemen met de GG & GD of uw huisarts.

Vliegticket Maun

Op CheapTickets.nl kunt u 24 uur per dag en 7 dagen per week de voordeligste vluchten naar Maun direct online boeken. Om zo goedkoop mogelijk naar uw favoriete bestemming te vliegen selecteert u in slechts enkele eenvoudige stappen het goedkoopste vliegticket. CheapTickets.nl wordt altijd up-to-date gehouden, zodat u nooit een aanbieding of deal mist.

Als je die ene deal niet wilt missen

Razendsnel jouw beste deal

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice

Vliegtickets naar Maun

Zoek je goedkope vliegtickets naar Maun in Botswana? Op CheapTickets.nl vind je die ene goede ticketdeal altijd. Thuis, op je werk of in de kroeg: onze website is gebruiksvriendelijk op desktop, tablet én mobiel. Zo boek je jouw tickets meteen, waar je op dat moment ook bent. Wist je dat vliegen vanaf andere luchthavens veel geld kan schelen? Of dat je kunt besparen door op andere dagen te reizen? Gebruik onze filters tijdens het zoekproces en vind jouw beste deal naar Maun.

Andere vluchten naar Botswana