Vlieg voordelig naar Gaborone

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 27,00 (1 pers.) - € 29,00 (2> pers.) boekingskosten en evt. bagagekosten.

Vliegtickets Gaborone

Gaborone is de hoofdstad en belangrijkste stad van Botswana. De stad heeft ongeveer 250.000 inwoners en ligt in het zuidoosten van het land, vlakbij de grens met Zuid-Afrika.

Trekpleisters

Gaborone heeft vele hotels, restaurants en winkeltjes. Bovendien zijn er een aantal toeristische attracties, zoals de Botanische Tuinen, het Nationaal Museum en een oud fort, dat vroeger diende als gevangenis. Ook kunt u uitstapjes maken naar de kleine steden in de omgeving, zoals Ramotswa, Thamaga en Molepolole.

Bij een bezoek aan Gaborone mag u het Gaborone Game Reserve niet overslaan. In het park kunt u even helemaal ontspannen en genieten van de vele wilde dieren die in het park leven, zoals struisvogels, zebra’s en springbokken.

Winkelen

Gaborone is aan de ene kant armoedig met oude gebouwen en aan de andere kant modern met nieuwbouw. Zo vindt u er de Gaborone Mall, een modern winkelcentrum met bekende internationale merknamen. Shoppen voor leuke souvenirs kunt u ook op de kleurrijke lokale markten, waar u alles kunt kopen wat u nodig heeft.

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: in januari is de gemiddelde temperatuur 28,8°C en in juli gemiddeld 19,4°C.
  • Tijdsverschil: in onze zomer is er geen tijdsverschil met Nederland, in de winter is het er één uur later dan in Nederland.
  • Munteenheid: de nationale munt is de pula (BWP).
  • Taal: van de meer dan dertig talen zijn het Engels en het Tswana de officiële talen.
  • Benodigde reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumdienst staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op de site Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering. Ook kunt u contact opnemen met de GG & GD of uw huisarts.

Vliegticket Gaborone

De beste deals voor Gaborone staan in een handig overzicht op CheapTickets.nl. Naast goedkope vluchten bieden wij de laagste prijzen voor hotels, huurauto’s en compleet verzorgde vakanties. Met CheapTickets.nl kunt u altijd voordelig vliegen, want op de website zijn de meest recente aanbiedingen te vinden.

Vergelijk de beste tarieven en boek supersnel online het goedkoopste vliegticket naar uw favoriete vakantiebestemming!

Als je die ene deal niet wilt missen

Razendsnel jouw beste deal

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice

Vliegtickets naar Gaborone

Zoek je goedkope vliegtickets naar Gaborone in Botswana? Op CheapTickets.nl vind je die ene goede ticketdeal altijd. Thuis, op je werk of in de kroeg: onze website is gebruiksvriendelijk op desktop, tablet én mobiel. Zo boek je jouw tickets meteen, waar je op dat moment ook bent. Wist je dat vliegen vanaf andere luchthavens veel geld kan schelen? Of dat je kunt besparen door op andere dagen te reizen? Gebruik onze filters tijdens het zoekproces en vind jouw beste deal naar Gaborone.

Andere vluchten naar Botswana