Wie neem jij mee naar New York City?

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Vlieg met korting naar the Big Apple!

Staat the Big Apple ook op jouw bucketlist? Helaas maak je geen kans meer op een verzorgde reis voor twee personen naar New York City. Als je hebt meegedaan met de winactie, ontvang je nu € 40 korting op vluchten van Aer Lingus naar New York City.

Pak dus nu je kans om New York City te ontdekken! Weet je al wie jij mee gaat nemen op deze droomreis?

Actiecode: Check je mailbox als je hebt meegedaan!
Boeken: 8 t/m 10 december 2017
Reizen: t/m 30 april 2018

Voordelen van vliegen met Aer Lingus

Met Aer Lingus kan je tijdens de overstap in Dublin gebruikmaken van de U.S. preclearance. Hiermee passeer je de Amerikaanse grenscontrole al op de luchthaven in Dublin. Dus geen lange rijen meer voor de douane bij aankomst in New York City. Wel zo lekker!

New York City: de ideale citytrip bestemming

Ongeacht het seizoen is het altijd genieten in the city that never sleeps: Central Park, het Vrijheidsbeeld, Brooklyn Bridge, Top of the Rock, you name it. Zo kan je naast de bekendste trekpleisters van hierboven bijvoorbeeld ook heerlijk golfballen van je af slaan in de Chelsea Piers driving range of pak je een drankje met sensationele uitzichten vanaf de vele rooftop bars.

Meer tips?

NYCgo.com is het ideale startpunt om jouw trip naar New York City te plannen. Je krijgt een overzicht van wat er in alle vijf de wijken van de stad valt te beleven op het gebied van exposities, concerten en attracties. Ook zijn er eindeloze lijstjes met beste restaurants, leukste rooftop bars, de lekkerste hotels en de fijnste parken. Ontdek het zelf op NYCgo.

Vlieg naar NYC en werk aan je bucketlist

Slapen in een sfeervol hotel

Hotel 50 Bowery NYC is een hippe nieuwkomer in de spetterende skyline van downtown Manhattan. Op de grens van Chinatown, Little Italy en de Lower East Side.
Het hotel ademt New York City: een beetje ruw, een beetje glamour en altijd anders. Met de outdoor garden en rooftop bar op de 21e verdieping kom je hier heerlijk tot rust na een indrukwekkend dagje uit.

Shoppen bij Macy's Herald Square

Macy's is natuurlijk bekend van de Macy's Thanksgiving Day Parade in NYC. Elk jaar draagt deze kleurrijke parade de naam van één van de grootste warenhuizenketens ter wereld! Hier kun je ál je inkopen doen! De locatie op Herald Square is de grootste in de hele keten en is een bezienswaardigheid op zich!

Uitkijken vanaf de Empire State Building

Er is geen beter uitzicht in New York City dan vanaf het beroemde Empire State Building. Van 1931 tot 1972 was dit het hoogste gebouw ter wereld! Drink een drankje in één van de restaurants in de toren en wacht tot de zonsondergang. Prachtig!

Tip! Ontdek de stad met een 5-Day New York Sightseeing Pass: toegang tot 90 attracties, musea, tours en cruises door heel New York City, waaronder het Empire State Building observation deck. Ook kun je onbeperkt de hop-on/hop-off bus gebruiken.

Varen naar de Statue of Liberty

Een bezoek aan het Vrijheidsbeeld mag niet ontbreken als je naar New York City gaat. Het is het ultieme symbool van de American Dream en kijkt trots uit op de haven. Vaar er met een pont heen en geniet onderweg al van een mooi uitzicht op het immense standbeeld. Of bekijk het uizicht vanuit het beeld zelf!

Tip! Ontdek New York City met een 5-Day New York Sightseeing Pass. Hiermee krijg je 5 dagen lang toegang tot 90 attracties, musea, tours en cruises! Waaronder het Vrijheidsbeeld. Daarnaast kan je onbeperkt gebruik maken van de hop-on/hop-off bus.

Wandelen over de Brooklyn Bridge

De meest indrukwekkende brug in New York City is de Brooklyn Bridge! De brug is bijna 2 kilometer lang. Als je veel foto’s maakt onderweg duurt het ongeveer 1,5 uur om eroverheen te lopen. Een mooie wandeling dus met prachtig uitzicht over de stad.

Wist je trouwens dat het een van de oudste hangbruggen van de Verenigde Staten is? Toen het gebouwd werd was het de langste hangbrug ter wereld! Daarom werd er een groot feest gegeven bij de opening, waarbij er een uur lang vuurwerk werd afgestoken.

De kleine lettertjes:

  • Deze kortingscode is geldig van vrijdag 8 december t/m zondag 10 december 2017.
  • Reisperiode voor de code is t/m 30 april 2018.
  • De code is alleen geldig voor klanten die zich hebben ingeschreven in de NYC winactie van Aer Lingus en NYCgo.com.
  • Genoemde tarieven zijn op basis van beschikbaarheid en gekozen reisdata.
  • Genoemde tarieven zijn exclusief dossierkosten € 27 (1pers.), € 29 (> 2 pers.).
*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Als je die ene deal niet wilt missen

Alle airlines, alle bestemmingen, op één plek

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice