Vlieg voordelig naar Oran

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 27,00 (1 pers.) - € 29,00 (2> pers.) boekingskosten en evt. bagagekosten.

Vliegtickets Oran

Oran is een kustplaats in het noordwesten van Algerije. Oran heeft vele attracties, waardoor de stad erg geliefd is bij toeristen. Er zijn musea, pleinen, paleizen, moskeeën en vele andere historische gebouwen.

Historie

De mooie, historische gebouwen in Oran herinneren nog aan de lange geschiedenis van de stad. Mooie voorbeelden daarvan zijn de Grote Moskee uit 1769 en de Sacre Coeur Kathedraal, die in 1913 werd geopend. Bezoek ook het historisch gedeelte van Oran, de Casbah, met zijn markten en het oude Casbah Fort dat ter verdediging van de stad werd gebouwd.

Of loop eens binnen bij het Demaeght Museum, dat bekend staat om haar mooie collectie prehistorische vondsten uit de Maghreb (noordwestelijk deel van Afrika).

Omdat de gemiddelde temperatuur in de zomer 26°C is en in de winter 13°C , zijn er volop mogelijkheden voor een strandbezoek, watersportactiviteiten en buitenactiviteiten. Naast een haven en zandstrand heeft Oran ook vele zoutwatermeren, die bij uitstek geschikt zijn om te vissen. Eén van de grootste meren van de stad is het Sebkha d'Oran.

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: de gemiddelde temperatuur in de zomer is 26°C en in de winter 13°C.
  • Tijdsverschil: het gehele jaar is het er één uur later dan in Nederland.
  • Munteenheid: de nationale munt is de Lek.
  • Taal: de officiële taal is het Albanees. Ook wordt er Grieks en Macedonisch gesproken.
  • Benodigde reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumdienst staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op de site Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering. Ook kunt u contact opnemen met de GG & GD of uw huisarts.

Vliegticket Oran

CheapTickets.nl is een online reisbureau voor de meest voordelige vluchten naar Oran. Wilt u er zeker van zijn het goedkoopste vliegticket te boeken, ga dan naar de site van CheapTickets.nl. Hier regelt u direct uw ticket tegen de laagste tarieven, zodat u altijd zo goedkoop mogelijk naar uw vakantiebestemming kunt vliegen!

Ook hotels, huurauto’s, compleet verzorgde vakanties en reisverzekeringen behoren tot ons aanbod. Ga daarom snel naar de site en bekijk de meest recente aanbiedingen!

Als je die ene deal niet wilt missen

Razendsnel jouw beste deal

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice

Vliegtickets naar Oran

Zoek je goedkope vliegtickets naar Oran in Algerije? Op CheapTickets.nl vind je die ene goede ticketdeal altijd. Thuis, op je werk of in de kroeg: onze website is gebruiksvriendelijk op desktop, tablet én mobiel. Zo boek je jouw tickets meteen, waar je op dat moment ook bent. Wist je dat vliegen vanaf andere luchthavens veel geld kan schelen? Of dat je kunt besparen door op andere dagen te reizen? Gebruik onze filters tijdens het zoekproces en vind jouw beste deal naar Oran.

Andere vluchten naar Algerije