Een weekendje weg
48 uur in Milaan
Waar vlieg je vandaan? Milaan
Zoek je vlucht
Vlucht + hotel/auto

Een weekend weg naar Milaan

Jouw weekend naar Milaan begint hier

Milaan is chique, Milaan is cultuur, Milaan is prachtig! De grootsheid van de stad charmeert nog elk jaar miljoenen bezoekers. Milaan is de stad van mode en genieten van de mooie dingen in het leven. Ga er een weekend naartoe en ontdek het zelf.

Waar te beginnen? Wij nemen je voor 48 uur mee langs de hotspots en verborgen plekken van deze stad. Zo begin je jouw weekend Milaan goed voorbereid. Wel zo handig!

Dag 1 - Overdag
Hoe start je de dag nu beter dan in een gezellig caféetje waar je nieuwe mensen ontmoet? Ga naar Pavè Milano voor een lekker croissantje en de kans om nieuwe vrienden te maken. In het restaurant staat een grote tafel waar je aan mag zitten naast andere ontbijters met het doel om elkaar te leren kennen. Misschien doe je wel een nieuwe reisgenoot op voor de rest van de dag. Gezellig toch?

Dag 1 - Avond
Bijzonder dineren? Eet dan op de tram. Niet jouw meegebrachte lunchpakketje, maar een luxe menu met een wijntje. Het kan bij ATMosfera. Het restaurant bestaat uit 2 trams die helemaal zijn opgeknapt. De tour door de stad duurt 2 uur, terwijl je geniet van een heerlijk diner. Dat is pas een ervaring!

The next day...

Tijd voor je tweede dag in deze bruisende stad! Ook in de drukte en hectiek van de stad nemen Italianen altijd de tijd voor een ontbijtje. Begin de dag lekker zoet in Pasticceria Castelnuovo. Je vindt er meer dan 40 verschillende soorten gebakjes en coissants. Bovendien kun je alles eten wat je maar opkan voor leuke prijzen. Beter kan de dag toch niet beginnen?

Dag 2 - Overdag
Met een zoet ontbijt achter je kiezen is het tijd om het shopwalhalla van Madrid te verkennen. De Galleria Vittorio Emanuele II staat niet alleen vol met luxe merken, maar is ook erg mooi om te zien. Andere grote winkelstraten zijn Via Manzoni met een Armaniwinkel, Via Montenapoleone met Vuitton, Gucci en Rossi en Via della Spiga met onder andere Prada, Armani en Roberto Cavalli.

Dag 2 - Avond
Na een lange dag winkels in- en uitlopen is het tijd om lekker te eten. Noord-Italië staat vooral bekend om de lekkere risotto. Die kun je proeven bij Risotteria Pandemonio. Hier kun je genieten van meer dan 30 verschillende risotto’s. Dus kies welke je lekker vindt of vraag de ober om zijn suggestie en word verrast!

Weekend naar

vanaf

  1. Amsterdam
  2. Brussel
  3. Düsseldorf
  4. Eindhoven
  5. Rotterdam
Meer dan 30.000 verhuurlocaties

Maak je reis compleet

Auto huren?

Laagste prijsgarantie

Maak je reis compleet

Hotel boeken?

Als je die ene deal niet wilt missen

Vliegtickets MilaanAndere vluchten