Aan het laden...
Een moment a.u.b.

Zambia

Livingstone

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Vlieg voordelig naar Livingstone

Livingstone

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Vliegtickets Livingstone

Livingstone is een levendige, koloniale stad in Zambia. Livingstone heeft belangrijke culturele attracties, maar ook prachtige natuurparken en wildreservaten.

Cultuur

Wil je meer weten over de geschiedenis van de Zambiaanse spoorwegen dan is een bezoek aan het Spoorwegmuseum zeker de moeite waard. Het museum heeft onder andere een groot aantal oude locomotieven en treinen tentoongesteld. Ook in het Livingstone Museum krijg je een aardige indruk van de geschiedenis van de stad.

Een uitstapje naar de indrukwekkende Victoria watervallen mag zeker niet ontbreken. Naast het maken van een mooie wandeling kom je in het naastgelegen museum alles te weten over het ontstaan van deze spectaculaire natuurverschijnselen.

Parken

Verken bij een bezoek aan Livingstone, ook de natuur rondom de stad. Vlakbij bevindt zich een krokodillenfarm, waar zowel grote krokodillen als giftige slangen te zien zijn. In de buurt zijn vele natuurparken waar spectaculaire safari’s te maken zijn. In het Mosi-Tunia wildpark lopen olifanten, neushoorns en vele andere dieren vrij rond!

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: de gemiddelde temperaturen liggen het gehele jaar tussen de 26°C (in juli) en 34°C (in oktober).
  • Tijdsverschil: in de zomer is er geen tijdsverschil met Nederland, in de winter is het er één uur later.
  • Munteenheid: de officiële munt is de Zambiaanse Kwachaa.
  • Taal: de officiële taal is het Engels. Er worden ook een groot aantal lokale talen en dialecten gesproken, zoals Bemba, Nyanja en Tonga.
  • Benodigde reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumdienst staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op de site Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering. Ook kun je contact opnemen met de GG & GD of jouw huisarts.

Vliegticket Livingstone

De laagste tarieven voor vluchten naar Livingstone zijn iedere dag te vinden op CheapTickets.nl. Naast voordelige vliegtickets worden er op de site de beste deals gegeven voor huurauto’s, hotels en compleet verzorgde vakanties.

Je kunt zo veilig en goedkoop mogelijk vliegen naar iedere bestemming die je wilt, want CheapTickets.nl heeft vliegtickets naar bestemmingen wereldwijd! Boek daarom jouw vlucht online en profiteer direct van ons aanbod!

Naar Livingstone vanaf

Amsterdam

Brussel

Düsseldorf

Bekijk alle

Dit is het laagste tarief gevonden in de laatste 24 uur door bezoekers van CheapTickets.nl en is excl. € 29,90 boekingskosten. Meer info

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Andere vluchten

Andere vluchten naar Zambia

Klantenservice
CheapTickets.nl
Internationale sites
Volg CheapTickets.nl