Boek jouw vlucht vanaf Maastricht Aachen Airport

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Vluchten vanaf Maastricht Aachen Airport

Je gaat op vakantie, zakenreis of familiebezoek. Je vraagt je alleen nog af waar jouw reis begint. Dacht je aan een vlucht vanaf Maastricht? Hier vind je alles wat je moet weten over een vlucht vanaf Maastricht Aachen Airport. Kun je niet wachten om te boeken? Neem dan alvast een kijkje bij de top 10 bestemmingen vanaf Maastricht.

Waarom een vlucht vanaf Maastricht?

Een vlucht vanaf Maastricht kan voor vele een stuk praktischer zijn. Als je bijvoorbeeld in het Zuid-Oosten woont. Daarnaast is deze luchthaven een stuk kleiner dan bijvoorbeeld Eindhoven Airport en daarom nog rustiger.

Vind hier snel de informatie die je zoekt:

Wanneer vlieg je goedkoop naar Gerona/Barcelona

Gerona is de populairste bestemming voor een vlucht vanaf Maastricht, waarschijnlijk omdat deze luchthaven vlakbij Barcelona ligt. Je vliegt dan op dinsdag of zaterdag, wij raden dinsdag aan, dit is vaak goedkoper. De meeste mensen vertrekken daarnaast in de maand juli, de prijzen zijn misschien daarom ook wat aan de hogere kant. Als je goedkoop wil vliegen vanaf Maastricht naar Gerona dan kun je het beste vertrekken in maart, mei, juni en december. Gemiddeld boek je dan 50 tot 60 dagen voor vertrek.

Op welke bestemmingen vlieg je vanaf Maastricht Aachen Airport?

Vanaf Maastricht Aachen Airport vlieg je naar deze bestemmingen:
Bulgarije
Burgas
Frankrijk
Lourdes
Egypte
Hurghada
Gambia
Griekenland
Corfu
Heraklion
Kos
Rhodos
Zakynthos
Italië
Bari
Catania
Sardinië
Trapani

Welke luchtvaartmaatschappijen vliegen vanaf Maastricht Aachen Airport?

Er zijn in totaal zes vliegtuigmaatschappijen die vliegen vanaf Maastricht Aachen Airport, dit zijn:

Adres Maastricht Aachen Airport

Het adres van Maastricht Aachen Airport is:

Vliegveldweg 90
6199 AD, Maastricht Airport
tel. +31-(0)43-358 9898

Wil je weten hoe je het beste kunt reizen vanaf en naar Maastricht Aachen Airport? Neem in dat geval even een kijkje bij onze Adres & parkeren pagina.

Parkeren Maastricht Aachen Airport

Als je wilt parkeren op Maastricht Aachen Airport dan heb je de keuze uit twee parkeerterreinen, P1 & P2. Beiden terreinen liggen op loopafstand van de terminal. Daarnaast zijn er enkele parkeerplaatsen voor de terminal om koffers uit of in te laden. P1 is bedoeld om kort te parkeren voor als je iemand af wilt zetten en P2 is bedoeld voor mensen die langer willen parkeren.

Voor parkeerplek P2 kun je online reserveren. De kosten bedragen €4,- per uur met een maximum van €25,- voor de eerst dag. Naarmate het aantal dagen toeneemt, verandert ook het bedrag per uur. Kijk daarom voor een volledig overzicht op de bereikbaarheid pagina van Maastricht Aachen Airport.

Als je echter met Corendon vliegt, mag je gratis parkeren op P2!


De bovenstaande grafieken zijn gebaseerd op gemaakte boekingen in 2017 met vertrek uit Maastricht. Natuurlijk bieden in het verleden behaalde resultaten geen garantie voor de toekomst. Maar met meerdere miljoenen zoekopdrachten per jaar op onze website, geeft het wel een goed beeld!
Aan de informatie op deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend.

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Als je die ene deal niet wilt missen

Alle airlines, alle bestemmingen, op één plek

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice