Aan het laden...
Een moment a.u.b.

Uganda

Entebbe

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Je ticket naar oog in oog met de Big Five

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Vliegtickets Entebbe

Entebbe is de voormalige hoofdstad van Uganda en ligt op een schiereiland in het Victoriameer, ten zuiden van de hoofdstad Kampala. Entebbe is voornamelijk bekend om zijn luchthaven.

Zoetwatermeer

Wie van natuur houdt, moet absoluut een bezoekje brengen aan Entebbe. Je vindt hier onder andere het Victoriameer, één van de grootste zoetwatermeren ter wereld. Het meer ligt ingeklemd tussen Uganda, Tanzania en Kenia en heeft verschillende eilandjes, waar je uitstekend vogels kunt kijken. Ook leven er nijlpaarden en vele verschillende soorten vissen in het meer.

Tuinen

En breng ook een bezoekje aan de prachtige Botanische Tuinen, die grenzen aan het Victoriameer. In dit mooie park kun je prima wandelen en genieten van de flora en fauna. Je vindt hier allerlei tropische en subtropische planten en een grote verscheidenheid aan vogels en vlinders. Maar het is ook de woonomgeving van grotere dieren, zoals apen!

Een andere leuke attractie is het Uganda Wildlife Education Center in Entebbe. Hier kom je alles te weten over de instandhouding van allerlei diersoorten in hun natuurlijke leefomgeving. Er is een kruidentuin, waar de geneeskrachtige werking van verschillende kruiden wordt uitgelegd.

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: het is er het hele jaar door gemiddeld 26°C. Van april tot en met december valt de meeste regen.
  • Tijdsverschil: in de winter is het er twee uur later dan in Nederland, in de zomer is dat één uur.
  • Munteenheid: de nationale munt is de Uganda Shilling.
  • Taal: Engels en het Ki-swahili. Ook worden er een aantal inheemse talen gesproken, waaronder het Luganda.
  • Benodigde reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumdienst staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op de site Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering. Ook kun je contact opnemen met de GG & GD of jouw huisarts.

Vliegticket Entebbe

Om direct een goedkoop vliegticket naar Entebbe te bemachtigen, ga je naar de site van CheapTickets.nl. Je kunt jouw vlucht snel en eenvoudig boeken, zodat je altijd profiteert van de meest recente aanbiedingen. Via CheapTickets.nl vlieg je nog goedkoper als je direct gebruik maakt van de beste deals voor een hotelovernachting of een huurauto. Je kunt jouw vliegticket 24 uur per dag en 7 dagen per week bestellen, want de site is altijd online!

Naar Entebbe vanaf

Amsterdam

Brussel

Düsseldorf

Bekijk alle

Dit is het laagste tarief gevonden in de laatste 24 uur door bezoekers van CheapTickets.nl en is excl. € 29,90 boekingskosten. Meer info

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Andere vluchten

Andere vluchten naar Uganda

Klantenservice
CheapTickets.nl
Internationale sites
Volg CheapTickets.nl