Op naar de avontuurlijke jungle van Thailand!

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Phuket

Het prachtige eiland Phuket in het zuiden van Thailand heeft de vorm van een parel. En dat is niet voor niks, want het eiland is ook een pareltje. Phuket staat vooral bekend om de prachtige stranden. Maar wist je dat je er behalve lekker relaxen aan het strand, ook hele mooie natuur kunt ontdekken? Op het eiland vind je namelijk adembenemende baaien, dichte jungles en heel veel bijzondere dieren.

Zie jij de prachtige omgeving van Phuket wel zitten? Lees dan snel verder!

De avontuurlijke natuur van Phuket

Phi Phi eilanden

De Phi Phi eilanden is een eilandengroep tussen Phuket en het vasteland van Thailand. De eilanden zijn simpelweg prachtig! Bezoek de rotsige Maya en Pi Leh baaien, bezoek eeuwenoude grotten en ga varen in een kleurrijke, traditionele boot. Wauw!

Ko Khao Phing Kan

Dit kleine eilandje ten noorden van Phuket staat beter bekend als het James Bond eiland. Een rechtopstaande rots in de zee werd gebruikt als achtergrond in de James Bond film Man With the Golden Gun en maakte de omgeving in één klap beroemd.

Koh Panyee

Een idyllisch dorpje, gebouwd op houten palen in het water, vormt het belangrijkste punt van het eilandje Koh Panyee, ten noorden van Phuket. Wist je dat er maar één politieagent op het eiland is? Zo vredig is het er.

Khao Phra Thaeo

Het grootste regenwoud op Phuket is Khao Phra Thaeo. 22 vierkante kilometer is dit gebied. Op de wandelroutes spot je veel dieren, waaronder gibbons, stekelvarkens, misschien zelfs beren (!) en meer dan 100 verschillende soorten vogels.

Mangroves en watervallen

Ze worden vaak vergeten bij de idyllische stranden van Phuket, maar de jungle van het eiland bestaat grotendeels uit ruige mangroves en mooie watervallen. Met een quad cross je door de natuur en bekijk je de waardevolle bossen.

De mooiste stranden van Phuket

Hat Nai Han

Zwemmen, windsurfen, zeilen, zonnebaden: het kan allemaal op Hat Nai Han strand. Rotsen en jungle maken van deze baai een exotisch plaatje. Hier kun je helemaal relaxen of Phuket juist op een actieve manier ontdekken. Wat jij wilt!

Hat Mai Khao

Een tropische kustlijn met een prachtig uitzicht, achter je mangroves vol met dieren en exotische planten en het langste strand van Phuket. Elk jaar van november tot februari leggen zeeschildpadden hun eieren op dit mooie strand.

Hat Rawai

De plaatjes die je ziet van vissers op het Thaise strand zijn werkelijkheid op het strand Hat Rawai. Het dorpje van "zeezigeuners", een bevolkingsgroep van nomadische vissers, maken de ervaring van dit strand authentiek.

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Als je die ene deal niet wilt missen

Alle airlines, alle bestemmingen, op één plek

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice