Eilandhoppen in de Golf van Thailand

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Koh Samui

Parelwitte stranden, een geweldige blauwe zee, palmbomen op de achtergrond... Ja, zo ziet de ultieme vakantie er wel uit! In Thailand kun je heel goed eilandhoppen, vlakbij Koh Samui vind je namelijk nog 2 geweldige eilanden (en nog een hoop kleintjes) die het ook zéker waard zijn om te bezoeken!

Lijkt het je wel wat om te eilandhoppen vanaf Koh Samui? De mooiste bezienswaardigheden en eilanden hebben we hieronder voor je neergezet.

Eilandhoppen

Als je wilt eilandhoppen in Thailand is Koh Samui een geweldig startpunt! Pak de boot naar het eiland in Surat Thani, je staat met anderhalf uur op de moosite stranden. Hat Chaweng is zo'n strand, 6 kilometer lang en een prachtige, heldere zee. Perfect om te relaxen maar je kunt hier ook goed surfen!

Genoeg strand gezien? Huur een auto of scooter en maak een rondje om het eiland! Je komt op deze manier geweldige, onontdekte plekjes tegen. Bezoek ook zeker de grote Boeddha aan de noordkant van het eiland en een boottripje naar het Mu Ko Angthong National Marine Park mag je ook niet overslaan! Wat. Een. Paradijs.

Koh Phangan

Op 20 kilometer van Koh Samui vandaan ligt het volgende paradijs al op je te wachten. Dus pak die boot en gaan, dit eiland wil je ook ontdekken!

Afgelegen baaien en wederom de mooiste witte stranden, dat is waar Koh Phangan uit bestaat. Het enige stadje, Thong Sala heeft een bank, postkantoor, een supermarkt en wat kleine winkeltjes waar strandspullen verkocht worden. Bereid je dus wel voor op een bezoekje aan dit eiland. Misschien ken je dit eiland wel van de bekende Full Moon parties. Elke maand kan je een nacht dansen op het strand, één en al gezelligheid!

Koh Tao

Het laatste eilandje in deze serie is Koh Tao, het kleinste eilandje, maar ook weer echt een pareltje. Vooral voor duikers is dit echt HET paradijs, helder water en kleurrijke vissen en koraal, perfect!

Ook hier is maar 1 dorpje te vinden, namelijk Mae Hat, alle bedrijfjes en winkeltjes zitten hier gevestigd. Een mooi excursie of duiktrip heb je hier snel gevonden! Zelf op pad? Rond het hele eiland vind je idyllische strandjes, Hat Sai Ri is bijvoorbeeld een hele mooie. Verder vind je aan de noord-west kan van het eiland ook nog eens een uniek natuurspektakel! Een serie kleine (en we kunnen het niet genoeg zeggen, paradijselijke) eilandjes worden door stroken zand verbonden met elkaar. Een geweldige dagtrip!

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Als je die ene deal niet wilt missen

Alle airlines, alle bestemmingen, op één plek

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice