Aan het laden...
Een moment a.u.b.

Tanzania

Kilimanjaro

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Vlieg voordelig naar Kilimanjaro

Kilimanjaro

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Vliegtickets Kilimanjaro

Kilimanjaro is een streek in het oosten van Tanzania en heeft een opmerkelijke natuur. Wat je bij een bezoek aan deze streek beslist niet mag missen is de geweldige flora en fauna en de hoogste berg van Afrika: de Kilimanjaro Berg.

Kilimanjaro berg

Het hoogste punt in Afrika is de Kilimanjaro berg, die meer dan een miljoen jaar geleden ontstond uit een uitgedoofde vulkaan. Ben je sportief en hou je van een uitdaging? Dan is het beklimmen van deze berg echt iets voor jou. Er zijn verschillende routes naar de top die variëren in moeilijkheid.

Kilimanjaro Nationaal Park

Het Kilimanjaro Nationaal Park ligt op het bovenste gedeelte van de berg en loopt helemaal door tot de besneeuwde pieken! Vanaf deze plek heb je werkelijk een prachtig uitzicht! In het park kom je zowel over landbouwgrond als door tropisch regenwoud, waar buffels, apen en elanden leven.

In de streek Kilimanjaro is natuurlijk meer te doen dan bergbeklimmen en wandelen. Bezoek bijvoorbeeld eens de hoofdstad Moschi of maak een uitstapje naar de kust van de Indische Oceaan.

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: de temperatuur ligt het hele jaar door tussen de 25°C en 30°C.
  • Tijdsverschil: in de zomer is het er één uur later dan in Nederland, in de winter is dat twee uur.
  • Munteenheid: de nationale munteenheid is de Tanzaniaanse shilling.
  • Taal: de officiële taal is het Swahili.
  • Benodigde reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumdienst staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op de site Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering. Ook kun je contact opnemen met de GG & GD of jouw huisarts.

Vliegticket Kilimanjaro

Op CheapTickets.nl vind je de beste tarieven voor vluchten naar Kilimanjaro. Wil je ook goedkoop naar jouw favoriete bestemming vliegen, ga dan naar de site en boek direct jouw vliegticket online. Jouw vliegticket online boeken kan 24 uur per dag en 7 dagen per week. Omdat de site altijd up-to-date is, vlieg je met de meest voordelige vluchten naar Kilimanjaro of één van de vele andere bestemmingen.

Naar Kilimanjaro vanaf

Amsterdam

Brussel

Düsseldorf

Bekijk alle

Dit is het laagste tarief gevonden in de laatste 24 uur door bezoekers van CheapTickets.nl en is excl. € 29,90 boekingskosten. Meer info

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Andere vluchten

Andere vluchten naar Tanzania

Klantenservice
CheapTickets.nl
Internationale sites
Volg CheapTickets.nl