Aan het laden...
Een moment a.u.b.

Swaziland

Manzini

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Vlieg voordelig naar Manzini

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Vliegtickets Manzini

Manzini is een geweldige vakantiebestemming voor iedereen die houdt van de Afrikaanse cultuur en natuur. Manzini ligt centraal in Swaziland en is met zo’n 73.000 inwoners één van de grootste steden van het land.

Manzini is niet de hoofdstad van het land (dat is Mbabane), maar wel een belangrijke stad op economisch en industrieel gebied. Het bruisende centrum van Manzini biedt allerlei mogelijkheden voor toeristen. Een leuke manier om kennis te maken met de cultuur is de markt met zijn typisch Afrikaanse producten en lokale ambachten.

Cultuur en geschiedenis

Bezoek ook het Nationaal Historisch Museum en de Swazi Candle Factory. Hier ziet u hoe met de hand gemaakte kaarsen worden geproduceerd. Ook de moeite waard is een uitstapje naar het Swazi Cultural Village in Mantenga, waar u diverse traditionele dansen kunt zien.

Het dichtstbijzijnde natuurpark ligt net over grens, in Zuid-Afrika. Het Songimvelo Game Reserve is een leuke bestemming voor iedereen die houdt van natuur en wildlife. In dit grote park kunt u genieten van spectaculaire natuur en wilde dieren, zoals zebra’s en buffels.

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: de gemiddelde temperatuur in juli ligt tussen de 8,9°C en 22,4°C en in januari tussen de 18,6°C en 28,5°C.
  • Tijdsverschil: het is er één uur later dan in Nederland, tijdens onze zomer is er geen tijdsverschil.
  • Munteenheid: de nationale munt is de Lilangeni (SZL).
  • Taal: de officiële talen zijn het siSwati en het Engels.
  • Benodigde reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumdienst staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op de site Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering. Ook kunt u contact opnemen met de GG & GD of uw huisarts.

Vliegticket Manzini

Op CheapTickets.nl hoeft u niet urenlang te zoeken naar een voordelig vliegticket naar Manzini. Op de website zijn de beste vluchten al geselecteerd, zodat u eenvoudig een goedkope vliegreis kunt vinden.

Met CheapTickets.nl kunt u ook gemakkelijk naar veel andere mooie steden vliegen, want het aanbod op de website is zeer breed. CheapTickets.nl biedt altijd de meest actuele tarieven en ook de beste aanbiedingen worden altijd direct op de website geplaatst.

Naar Manzini vanaf

Amsterdam

Brussel

Düsseldorf

Bekijk alle

Dit is het laagste tarief gevonden in de laatste 24 uur door bezoekers van CheapTickets.nl en is excl. € 29,90 boekingskosten. Meer info

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Andere vluchten

Andere vluchten naar Swaziland

Klantenservice
CheapTickets.nl
Internationale sites
Volg CheapTickets.nl