Aan het laden...
Een moment a.u.b.

Sierra Leone

Freetown

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Vlieg voordelig naar Freetown

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Vliegtickets Freetown

In Sierra Leone’s hoofdstad Freetown wonen ongeveer 1,1 miljoen inwoners. Veel historische attracties herinneren nog aan de indrukwekkende geschiedenis van de stad.

Freetown werd in 1787 gesticht om vrijgelaten slaven een woonplaats te bieden. Een groot aantal bezienswaardigheden in de stad zijn hier nog het bewijs van. Zoals het nationale monument, de Katoenboom die werd geplant met de oprichting van de stad. De slaven die vroeger door King’s Gate kwamen, werden ‘officieel’ tot vrij man verklaard.

Andere attracties in Freetown zijn de traditionele markten, de kerken en musea waaronder het Sierra Leone Museum.

Strand

De zee en de zandstranden zijn vanwege een temperatuur van gemiddeld 27°C een grote trekpleister in Freetown. Er zijn allerlei water- en strandactiviteiten mogelijk, zoals surfen, waterskiën en kanoën. Voor een dagje relaxen kun je een tocht maken met een cruiseboot of een bezoek brengen aan één van de kuuroorden.

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: de gemiddelde temperatuur is 27°C. Het regenseizoen duurt van juni tot oktober.
  • Tijdsverschil: het is er één uur vroeger dan in Nederland.
  • Munteenheid: de nationale munt is de Leone.
  • Taal: de officiële talen zijn het Engels. Andere (Afrikaanse talen: Krio, Temne en Mende).
  • Benodigde reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumdienst staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op de site Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering. Ook kun je contact opnemen met de GG & GD of jouw huisarts.

Vliegticket Freetown

De goedkoopste vluchten naar Freetown zijn te vinden op CheapTickets.nl. Naast een groot aanbod vliegtickets kun je ook hotels, huurauto’s en compleet verzorgde vakanties direct online regelen.

Of je nu naar Europa of een verre bestemming wilt vliegen, op CheapTickets.nl vind je altijd de laagste tarieven. Op de site zijn dagelijks vele aanbiedingen en deals te vinden, waar je altijd meteen van kunt profiteren.

Naar Freetown vanaf

Amsterdam

Brussel

Düsseldorf

Bekijk alle

Dit is het laagste tarief gevonden in de laatste 24 uur door bezoekers van CheapTickets.nl en is excl. € 29,90 boekingskosten. Meer info

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Andere vluchten

Andere vluchten naar Sierra Leone

Klantenservice
CheapTickets.nl
Internationale sites
Volg CheapTickets.nl