Vlieg voordelig naar Lagos

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 27,00 (1 pers.) - € 29,00 (2> pers.) boekingskosten en evt. bagagekosten.

Vliegtickets Lagos

Lagos is met ongeveer tien miljoen inwoners de grootste stad van Nigeria, een land in West-Afrika. Lagos was tot 1991 ook de hoofdstad van het land, tot Abuja het stokje overnam.

Cultuur

Lagos leent zich op verschillende manieren voor een cultureel uitstapje. Hiertoe behoort absoluut het Nationale Museum met zijn mooie bronzen beelden en snijwerken van ivoor. Ook zijn er archeologische en etnografische voorwerpen te bewonderen. Het Nationale Theater herbergt niet alleen een kunstcollectie, maar ook bioscopen en een restaurant.

Shoppen

Ben je meer van het winkelen, dan zul je je in Lagos wel vermaken. Op de Lekki markt worden allerlei producten verkocht, zoals Afrikaanse maskers en kleding. Naast traditionele markten zijn er ook grote winkelcentra. De City Mall is een complex met winkels, restaurants, bioscopen en outlets. Het Faloma Shopping Centre is een modern winkelcentrum met internationale merken als Clarins en Wrangler.

Voor de liefhebbers van watersport en zon is er natuurlijk de zon, zee en het strand.

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: de gemiddelde temperatuur varieert van 21 tot 31°C.
  • Tijdsverschil: in de zomer is het er één uur later dan in Nederland, in de winter is er geen tijdsverschil.
  • Munteenheid: de nationale munt is de Naira.
  • Taal: de officiële taal is Engels. Daarnaast: Hausa, Yoruba, Igbo (Ibo) en Fulani.
  • Benodigde reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumdienst staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op de site Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering. Ook kun je contact opnemen met de GG & GD of jouw huisarts.

Vliegticket Lagos

Goedkoop vliegen? Het voordeligste vliegticket naar Lagos kun je direct online boeken op CheapTickets.nl. Online boeken is gemakkelijk en je profiteert bovendien altijd van de meest recente aanbiedingen, want de site wordt constant actueel gehouden. Voor hulp bij het boeken van vluchten kun je contact opnemen met CheapTickets.nl, zodat wij je persoonlijk te woord kunnen staan.

Als je die ene deal niet wilt missen

Razendsnel jouw beste deal

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice

Vliegtickets naar Lagos

Zoek je goedkope vliegtickets naar Lagos in Nigeria? Op CheapTickets.nl vind je die ene goede ticketdeal altijd. Thuis, op je werk of in de kroeg: onze website is gebruiksvriendelijk op desktop, tablet én mobiel. Zo boek je jouw tickets meteen, waar je op dat moment ook bent. Wist je dat vliegen vanaf andere luchthavens veel geld kan schelen? Of dat je kunt besparen door op andere dagen te reizen? Gebruik onze filters tijdens het zoekproces en vind jouw beste deal naar Lagos.

Andere vluchten naar Nigeria