Vlieg voordelig naar Niamey

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 27,00 (1 pers.) - € 29,00 (2> pers.) boekingskosten en evt. bagagekosten.

Vliegtickets Niamey

De hoofdstad van Niger, Niamey, ligt in het westen van het land. Niamey is met ongeveer 675.000 inwoners de grootste stad van het land. Er heerst een tropisch klimaat met hoge temperaturen die uiteenlopen van 32°C tot 42°C.

Flora en fauna

De dierentuin van Niamey is leuk voor alle leeftijden. Houdt u van natuur en wildlife dan is het ‘W’ National Park zeker de moeite waard. Het park is één van de grootste en belangrijkste parken in Niger en herbergt een groot aantal wilde dieren zoals olifanten, leeuwen, buffels en jakhalzen.

Cultuur

In het Nationale Museum van Niamey wordt de cultuur en geschiedenis van het land uit de doeken gedaan. Bent u geïnteresseerd in de lokale kunst van Niamey, loop dan even binnen bij het Craft Center. Ook het museum van de ‘Volkstaal voor Architectuur’ mag niet ontbreken. Hier is een indrukwekkende verzameling skeletten van dinosaurussen te vinden.

Wilt u meer van de Afrikaanse sfeer proeven? Breng dan een bezoek aan één van de levendige en kleurrijke markten in het centrum van Niamey. Naast handwerk worden hier lokale producten zoals dadels verkocht.

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: de gemiddelde temperatuur loopt uiteen van 32°C tot 42°C.
  • Tijdsverschil: in de zomer is er geen tijdsverschil, in de winter is het er één uur vroeger dan in Nederland.
  • Munteenheid: de nationale munt is de Naira.
  • Taal: de officiële taal is het Engels. Ook worden er verschillende Afrikaanse talen gesproken.
  • Benodigde reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumdienst staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op de site Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering. Ook kunt u contact opnemen met de GG & GD of uw huisarts.

Vliegticket Niamey

Kies het voordeligste vliegticket naar Niamey op CheapTickets.nl en boek uw vlucht direct online. CheapTickets.nl wordt altijd up-to-date gehouden zodat u altijd profiteert van de laatste aanbiedingen en zo goedkoop mogelijk naar uw favoriete vakantiebestemming kunt vliegen. U kunt uw vliegticket of vliegreis regelen wanneer u wilt, want de site is dag en nacht online.

Als je die ene deal niet wilt missen

Razendsnel jouw beste deal

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice

Vliegtickets naar Niamey

Zoek je goedkope vliegtickets naar Niamey in Niger? Op CheapTickets.nl vind je die ene goede ticketdeal altijd. Thuis, op je werk of in de kroeg: onze website is gebruiksvriendelijk op desktop, tablet én mobiel. Zo boek je jouw tickets meteen, waar je op dat moment ook bent. Wist je dat vliegen vanaf andere luchthavens veel geld kan schelen? Of dat je kunt besparen door op andere dagen te reizen? Gebruik onze filters tijdens het zoekproces en vind jouw beste deal naar Niamey.

Andere vluchten naar Niger