Vlieg voordelig naar Nouakchott

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 27,00 (1 pers.) - € 29,00 (2> pers.) boekingskosten en evt. bagagekosten.

Vliegtickets Nouakchott

De hoofdstad Nouakchott ligt aan de kust van Mauritanië, een land in het westen van Afrika. In de winter is er een aangenaam klimaat met een gemiddelde temperatuur van 29°C. In de zomer kan het soms erg warm worden: de temperatuur stijgt dan gemakkelijk tot boven de 40°C!

Cultuur

In het centrum van Nouakchott bevindt zich een handjevol bezienswaardigheden, waaronder de Grote Moskee en het Presidentieel Paleis. Maak zeker een wandeling door de Ksar (oude stad) en breng ook een bezoek aan het Nationaal Museum. Hier wordt de geschiedenis en cultuur van de stad uit de doeken gedaan.

Markten

Afrikaanse steden staan ook bekend om de vele levendige markten. Een bezoek hieraan mag dan ook zeker niet ontbreken. In Nouakchott blinken de markten vooral uit in de grote hoeveelheden verschillende soorten vis, die iedere morgen vers worden aangeleverd.

Voor een dagje relaxen en verkoeling kunt u de stranden aan de Atlantische Oceaan opzoeken. Naast zonnebaden en watersporten kunt u hier heerlijke strandwandelingen maken.

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: de gemiddelde temperatuur in de winter is gemiddeld 29°C. In de zomer, vooral in het binnenland, loopt de temperatuur gemakkelijk op tot 40°C.
  • Tijdsverschil: er is geen sprake van een tijdsverschil met Nederland.
  • Munteenheid: de nationale munt is de Ouguiya.
  • Taal: de officiële taal is het Wolof. Daarnaast wordt er onder andere Arabisch gesproken.
  • Benodigde reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumdienst staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op de site Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering. Ook kunt u contact opnemen met de GG & GD of uw huisarts.

Vliegticket Nouakchott

Voordelig vliegen met het goedkoopste vliegticket kan via CheapTickets.nl. Wij bieden u een groot assortiment vluchten naar Nouakchott en andere bestemmingen wereldwijd tegen de scherpste tarieven. Ook kunt u de beste hotels, huurauto’s en compleet verzorgde vliegvakanties direct online regelen! In slechts enkele eenvoudige stappen heeft u uw complete vliegvakantie online geregeld!

Als je die ene deal niet wilt missen

Razendsnel jouw beste deal

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice

Vliegtickets naar Nouakchott

Zoek je goedkope vliegtickets naar Nouakchott in Mauritanië? Op CheapTickets.nl vind je die ene goede ticketdeal altijd. Thuis, op je werk of in de kroeg: onze website is gebruiksvriendelijk op desktop, tablet én mobiel. Zo boek je jouw tickets meteen, waar je op dat moment ook bent. Wist je dat vliegen vanaf andere luchthavens veel geld kan schelen? Of dat je kunt besparen door op andere dagen te reizen? Gebruik onze filters tijdens het zoekproces en vind jouw beste deal naar Nouakchott.

Andere vluchten naar Ouguiya