Vlieg voordelig naar Tripoli

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 27,00 (1 pers.) - € 29,00 (2> pers.) boekingskosten en evt. bagagekosten.

Vliegtickets Tripoli

Hoofdstad van Libië, Tripoli, is een stad in het noordwesten van het land. Tripoli ligt aan de Middellandse Zee en heeft een belangrijke zeehaven.

Historie

De Medina is de historisch ommuurde binnenstad van Tripoli. In dit oude gedeelte bevinden zich talloze smalle straatjes, markten, oude huisjes en badhuizen. Vanwege de omvang is het Assia al-Hamra, het Rode Kasteel, één van de grootste bezienswaardigheden. Binnen de muren van het kasteel zijn vele huizen, binnenplaatsen en standbeelden te vinden.

Loopt u ook even binnen bij het Jamahiriya Museum, het nationale museum, waarin een unieke collectie mozaïeken, antieke muziekinstrumenten en artefacten te zien is. Ook vindt u veel over de geschiedenis en cultuur van Libië.

Typisch

Andere attracties die kenmerkend zijn voor Tripoli en herinneren aan de geschiedenis van de stad zijn de vele markten en moskeeën. Twee van de belangrijkste zijn de 18e-eeuwse Karamanli Moskee en de 19e-eeuwse Gurgi Moskee. Eén van de oudste bouwwerken is de boog van Marcus Aurelius, die in de 2e eeuw gebouwd werd.

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: de gemiddelde temperatuur in de zomer is 27°C en in de winter gemiddeld 14°C.
  • Tijdsverschil: het is er vier uur later dan in Nederland.
  • Munteenheid: de nationale munt is de Libische Dinar (LYD)
  • Taal: de officiële taal is het standaard Arabisch. Andere talen die worden gesproken zijn onder andere: het Engels, het Italiaans en Berbertalen.
  • Benodigde reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumdienst staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op de site Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering. Ook kunt u contact opnemen met de GG & GD of uw huisarts.

Vliegticket Tripoli

Ga naar de website van CheapTickets.nl en boek direct de goedkoopste vlucht naar Tripoli. Naast vliegtickets vindt u hier in een handomdraai de voordeligste hotels, huurauto's en compleet verzorgde vakanties. U bespaart zo niet alleen veel tijd maar profiteert ook altijd van de meest recente aanbiedingen waardoor u altijd zo goedkoop mogelijk kunt vliegen.

Uw vliegticket is bovendien op ieder tijdstip te regelen, want CheapTickets.nl is 24 uur per dag en 7 dagen per week online.

Als je die ene deal niet wilt missen

Razendsnel jouw beste deal

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice

Vliegtickets naar Tripoli

Zoek je goedkope vliegtickets naar Tripoli in Libië? Op CheapTickets.nl vind je die ene goede ticketdeal altijd. Thuis, op je werk of in de kroeg: onze website is gebruiksvriendelijk op desktop, tablet én mobiel. Zo boek je jouw tickets meteen, waar je op dat moment ook bent. Wist je dat vliegen vanaf andere luchthavens veel geld kan schelen? Of dat je kunt besparen door op andere dagen te reizen? Gebruik onze filters tijdens het zoekproces en vind jouw beste deal naar Tripoli.

Andere vluchten naar Libië