Vlieg voordelig naar Praia

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 27,00 (1 pers.) - € 29,00 (2> pers.) boekingskosten en evt. bagagekosten.

Vliegtickets Praia

Praia ligt aan de zuidkust van het Kaapverdische eiland Santiago en is met ongeveer 65.000 inwoners de hoofdstad van het land. In de stad kun je genieten van zowel een prachtige natuur als mooie, historische bezienswaardigheden.

Natuur

Praia heeft spectaculaire kusten met kilometers lange ongerepte zandstranden. Naast zonnen, zijn er dan ook vele watersporten mogelijk, want de temperatuur ligt het hele jaar tussen de 25 en 29 graden! Of maak een mooie fiets- of wandeltocht door het landschap en geniet van de prachtige exotische bloemen en planten.

Centrum

In Praia zelf vind je allerlei winkels, boetiekjes en de kleurrijke plaatselijke markt, waar je alles kunt krijgen wat je nodig hebt. Naast oude pleinen en koloniale gebouwen, vind je er het interessante Scheepvaartmuseum. Aan de hand van vele archeologische schatten, krijg je een goed beeld van het maritiem verleden van Kaapverdië.

Meer van de geschiedenis vind je in het nabijgelegen Cidade Velha, de oudste nederzetting van het land. Een opvallend historisch bouwwerk is het oude fort San Filipe dat in de 16e eeuw werd gebouwd.

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: de temperaturen liggen het hele jaar tussen de 25°C en 29°C. Januari en februari zijn de koudste maanden, augustus, september en oktober de warmste.
  • Tijdsverschil: in de zomer is het er drie uur vroeger dan in Nederland, in de winter is er twee uur tijdsverschil.
  • Munteenheid: de nationale munt is de Kaapverdische escudo.
  • Taal: de officiële taal is het Portugees. Er wordt ook Crioulo (mix van Afrikaans en Portugees) gesproken.
  • Benodigde reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumdienst staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op de site Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering. Ook kun je contact opnemen met de GG & GD of jouw huisarts.

Vliegticket Praia

Met CheapTickets.nl kun je voor de laagste tarieven naar Praia vliegen. CheapTickets.nl is een online reisaanbieder van de meest voordelige vluchten naar vakantiebestemmingen over de gehele wereld. Kijk op de site voor een compleet aanbod en regel jouw vliegticket direct online. Voor hulp bij het boeken kun je ook contact opnemen met de experts van CheapTickets.nl.

Als je die ene deal niet wilt missen

Razendsnel jouw beste deal

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice

Vliegtickets naar Praia

Zoek je goedkope vliegtickets naar Praia op het Kaapverdische eiland Santiago? Op CheapTickets.nl vind je die ene goede ticketdeal altijd. Thuis, op je werk of in de kroeg: onze website is gebruiksvriendelijk op desktop, tablet én mobiel. Zo boek je jouw tickets meteen, waar je op dat moment ook bent. Wist je dat vliegen vanaf andere luchthavens veel geld kan schelen? Of dat je kunt besparen door op andere dagen te reizen? Gebruik onze filters tijdens het zoekproces en vind jouw beste deal naar Praia.

Andere vluchten naar Kaapverdie