Vlieg voordelig naar Abidjan

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 27,00 (1 pers.) - € 29,00 (2> pers.) boekingskosten en evt. bagagekosten.

Vliegtickets Abidjan

Abidjan heeft ongeveer drie miljoen inwoners en is de belangrijkste stad van Ivoorkust. Ook als havenstad is Abidjan van grote betekenis voor het land. De stad heeft een rijk cultureel leven: er zijn vele markten, festivals en andere evenementen. Ook natuurliefhebbers komen aan hun trekken in Abidjan.

Abidjan heeft en groot contrast tussen arm en rijk. In de rijke en toeristische gebieden staan moderne gebouwen zoals wolkenkrabbers, hotels, casino’s, restaurants en ambassades. Aan de andere kant zijn er vele sloppenwijken, waar mensen in grote armoede leven. In het National Museum komt u het één en ander te weten over de geschiedenis en cultuur van de stad.

Naast een aantal bezienswaardigheden in het centrum van Abidjan zoals kerken en kathedralen is de omgeving van Abidjan zeer de moeite waard. In het grote natuurreservaat Forest of Banco kunt u kennismaken met de Afrikaanse flora en fauna.

Markten

Abidjan staat ook bekend om de vele drukke en kleurrijke markten. Bekende markten zijn de Adjamé Market en de Abobo Market. Hier wordt echt vanalles verkocht: van verse groente, fruit en vis tot palmolie, medicinale kruiden en cosmetica. Cultuur vindt u niet alleen terug op de markten maar ook in de vele grote muziek- en dansevenementen in Abidjan.

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: de gemiddelde temperatuur in de zomer is 25°C en in de winter gemiddeld 27°C.
  • Tijdsverschil: het is er één uur vroeger dan in Nederland.
  • Munteenheid: de nationale munt is de CFA-franc.
  • Taal: de officiële taal is het Frans.
  • Benodigde reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumdienst staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op de site Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering. Ook kunt u contact opnemen met de GG & GD of uw huisarts.

Vliegticket Abidjan

De voordeligste vluchten naar Abidjan zijn 24 uur per dag en 7 dagen per week online te regelen op CheapTickets.nl. Ga naar de website voor het complete overzicht en boek het goedkoopste vliegticket direct online. Regel ook direct een huurauto of hotelovernachting tegen de laagste tarieven. CheapTickets.nl zorg er zo voor dat u altijd zo voordelig mogelijk kunt vliegen. Voor reisadvies kunt u altijd contact opnemen met de experts van CheapTickets.nl.

Als je die ene deal niet wilt missen

Razendsnel jouw beste deal

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice

Vliegtickets naar Abidjan

Zoek je goedkope vliegtickets naar Abidjan in Ivoorkust? Op CheapTickets.nl vind je die ene goede ticketdeal altijd. Thuis, op je werk of in de kroeg: onze website is gebruiksvriendelijk op desktop, tablet én mobiel. Zo boek je jouw tickets meteen, waar je op dat moment ook bent. Wist je dat vliegen vanaf andere luchthavens veel geld kan schelen? Of dat je kunt besparen door op andere dagen te reizen? Gebruik onze filters tijdens het zoekproces en vind jouw beste deal naar Abidjan.

Andere vluchten naar Ivoorkust