Vlieg voordelig naar Conakry

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 27,00 (1 pers.) - € 29,00 (2> pers.) boekingskosten en evt. bagagekosten.

Vliegtickets Conakry

Guinea’s hoofdstad Conakry ligt in het zuiden van het land, aan de Golf van Guinea. De gemiddelde temperatuur ligt het gehele jaar tussen de 25°C en 27°C, waardoor de zee en stranden grote trekpleisters zijn.

Bezienswaardigheden Conakry

Interessante bezienswaardigheden in Conakry zijn de Grote Moskee en het Palais du Peuple, waarin vooral het Chinese auditorium opvalt. Cultuur vind je in het Nationaal Museum. Naast een groot aantal artefacten is hier een fantastische collectie traditionele maskers en muziekinstrumenten te zien.

De typisch Afrikaanse sfeer kun je ook opsnuiven op één van de vele levendige en kleurrijke markten waar van alles te koop is.

Natuur

Wil je een goede indruk krijgen van de flora van Guinea, wandel dan eens door de botanische tuinen van Conakry. Hier zijn vele inheemse planten- en boomsoorten te zien. Meer natuur is te vinden op de eilandengroep Îles de Los, vlak voor de kust. Vanwege de talloze mogelijkheden om te watersporten zijn de stranden hier de drukst bezochte plaatsen.

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: de gemiddelde temperatuur in de zomer is 25°C en in de winter gemiddeld 27°C.
  • Tijdsverschil: in de zomer is het twee uur vroeger dan in Nederland, in de winter is dat één uur.
  • Munteenheid: de nationale munt is de Guineese Frank.
  • Taal: de officiële taal is het Frans. Andere talen en dialecten zijn onder andere: Kissi, Kono en Kpelle.
  • Benodigde reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumdienst staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op de site Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering. Ook kun je contact opnemen met de GG & GD of jouw huisarts.

Vliegticket Conakry

Voor de laagste tarieven naar Conakry vliegen kan via CheapTickets.nl. Op de website vind je de voordeligste vliegtickets naar zonzekere vakantieplaatsen over de gehele wereld. Naast vluchten wereldwijd worden er ook hotels, huurauto’s en compleet verzorgde vakanties voor de scherpste prijzen aangeboden.

Als je die ene deal niet wilt missen

Razendsnel jouw beste deal

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice

Vliegtickets naar Conakry

Zoek je goedkope vliegtickets naar Conakry in Guinea? Op CheapTickets.nl vind je die ene goede ticketdeal altijd. Thuis, op je werk of in de kroeg: onze website is gebruiksvriendelijk op desktop, tablet én mobiel. Zo boek je jouw tickets meteen, waar je op dat moment ook bent. Wist je dat vliegen vanaf andere luchthavens veel geld kan schelen? Of dat je kunt besparen door op andere dagen te reizen? Gebruik onze filters tijdens het zoekproces en vind jouw beste deal naar Conakry.

Andere vluchten naar Guinea