Vlieg voordelig naar Banjul

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 27,00 (1 pers.) - € 29,00 (2> pers.) boekingskosten en evt. bagagekosten.

Vliegtickets Banjul

Banjul is met ongeveer 55.000 inwoners de hoofdstad van Gambia. De stad ligt in het noordwesten van het land, bij de Atlantische Oceaan en aan de Gambia Rivier.

Bezienswaardigheden

Een bezienswaardigheid die je in Banjul niet mag missen is het Nationaal Museum. Ook de markten in de stad geven je een kijk op het traditionele leven. Op de Albert Markt bijvoorbeeld zie je meer van de verschillende soorten lokale ambachten. Ook kun je er allerlei leuke souvenirs kopen.

Maar er is nog meer te zien in Banjul. Zo zijn er een aantal moskeeën en kathedralen. En breng ook een bezoek aan McCarthy Square, het Banjul State House en het Banjul Court House.

Te doen

De gemiddelde jaarlijkse temperatuur is 27°C, waardoor ook de stranden een populaire attractie zijn. En ook liefhebbers van natuur zijn in Banjul op hun plaats. Rondom de rivier leven allerlei vogels. Het maken van een boottochtje is dan ook echt de moeite waard. Wilde dieren, zoals krokodillen en apen zijn te zien in het Abuko Natuurreservaat.

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: de gemiddelde temperatuur is 27°C. Van november t/m mei is het droog en warm, van juni t/m oktober is het vochtig en heet.
  • Tijdsverschil: in de winter is het er één uur vroeger dan in Nederland, in de zomer twee uur vroeger.
  • Munteenheid: de nationale munt is de Dalasi.
  • Taal: de officiële taal is het Engels, maar er worden ook andere talen gesproken, zoals het Wollof, het Madinka en het Fula.
  • Benodigde reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumdienst staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op de site Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering. Ook kun je contact opnemen met de GG & GD of jouw huisarts.

Vliegticket Banjul

CheapTickets.nl is de ideale manier om gemakkelijk de beste vluchten naar Banjul met elkaar te vergelijken. Op de website zijn de beste vliegtickets, hotels en huurauto’s al geselecteerd, zodat je heel snel de goedkoopste vliegreis online kunt boeken. Liever een compleet georganiseerde vliegvakantie? Ook daarvoor heeft CheapTickets.nl iedere dag de scherpste tarieven.

Kijk daarom snel op de website voor de meest recente aanbiedingen en vlieg voordelig naar één van de leukste steden in Gambia!

Als je die ene deal niet wilt missen

Razendsnel jouw beste deal

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice

Vliegtickets naar Banjul

Zoek je goedkope vliegtickets naar Banjul in Gambia? Op CheapTickets.nl vind je die ene goede ticketdeal altijd. Thuis, op je werk of in de kroeg: onze website is gebruiksvriendelijk op desktop, tablet én mobiel. Zo boek je jouw tickets meteen, waar je op dat moment ook bent. Wist je dat vliegen vanaf andere luchthavens veel geld kan schelen? Of dat je kunt besparen door op andere dagen te reizen? Gebruik onze filters tijdens het zoekproces en vind jouw beste deal naar Banjul.

Andere vluchten naar Gambia