Vlieg voordelig naar Libreville

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 27,00 (1 pers.) - € 29,00 (2> pers.) boekingskosten en evt. bagagekosten.

Vliegtickets Libreville

Hoofdstad van Gabon, Libreville, is een havenstad in het noordwesten van het land. Er heerst een heet en vochtig klimaat met een gemiddelde temperatuur van 27°C. In Libreville kun je genieten van een aantal interessante musea, kleurrijke markten en historische bouwwerken.

Cultuur

De belangrijkste toeristische attracties in Libreville zijn te vinden in het centrum. In het French Cultural Centre krijg je een goed beeld van de Franse invloeden op Gabon en in het Museum voor Kunst en Cultuur kun je een unieke collectie traditionele maskers zien. Andere bezienswaardigheden zijn de kleurrijke markten, de St. Michel kerk en het Presidentieel Paleis.

Libreville staat verder bekend om haar levendige nachtleven. Naast luxe hotels en restaurants zijn er vele bars, clubs, cafés en casino's te vinden.

Strand

Vanwege de aangename temperaturen is het strand bij uitstek geschikt voor een ontspannen dagje uit. Pointe Denis is één van de bekendste stranden in de omgeving. Veel bezoekers komen naar het strand vanwege de legio mogelijkheden om te watersporten. Snorkelen, duiken en diepzeevissen zijn de populairste activiteiten.

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: de gemiddelde temperatuur is 27°C.
  • Tijdsverschil: het is er één uur vroeger dan in Nederland, in de winter is er geen tijdsverschil.
  • Munteenheid: de nationale munt is de CFA-franc.
  • Taal: de officiële taal is het Frans. Ook worden er Bantu-dialecten en Afrikaanse talen, zoals Fang, Bunu en Eshira gesproken.
  • Benodigde reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumdienst staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op de site Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering. Ook kun je contact opnemen met de GG & GD of jouw huisarts.

Vliegticket Libreville

Op CheapTickets.nl kun je snel en voordelig jouw vlucht naar Libreville online boeken. Op de site vind je een compleet overzicht van mogelijkheden om naar jouw favoriete bestemming te vliegen. Naast vliegtickets biedt CheapTickets.nl ook de laagste tarieven voor hotels, huurauto's en compleet verzorgde vakanties. Kijk op de site voor de meest recente aanbiedingen en regel jouw vlucht heel eenvoudig in slechts enkele stappen online!

Als je die ene deal niet wilt missen

Razendsnel jouw beste deal

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice

Vliegtickets naar Libreville

Zoek je goedkope vliegtickets naar Libreville in Gabon? Op CheapTickets.nl vind je die ene goede ticketdeal altijd. Thuis, op je werk of in de kroeg: onze website is gebruiksvriendelijk op desktop, tablet én mobiel. Zo boek je jouw tickets meteen, waar je op dat moment ook bent. Wist je dat vliegen vanaf andere luchthavens veel geld kan schelen? Of dat je kunt besparen door op andere dagen te reizen? Gebruik onze filters tijdens het zoekproces en vind jouw beste deal naar Libreville.

Andere vluchten naar Gabon